Raging Bull казино во австралија мобилен

ustralian казино оператор Ѕвезда Entertainment Group Ltd претстави план да се инвестира милијарди долари за Златен Брег, како што тоа се обидува да го убеди државата Квинсленд владата да се откаже од плановите да се овозможи вториот – се натпреварува – казино во градот.nother дел од казино фирмата предлог вклучени голем преработиш на Ѕвезда Забава е "Шератон" Големиот Мираж одморалиште на Голд Коуст, кои може да вклучуваат и низок пораст развој на туризмот и станбени елементи.Другиот дел на предлогот вклучени AUD100 милиони преработиш на Голд Коуст Конвенцијата и Exhibition Centre, објект изграден на земјиште во државна сопственост, но која ќе биде управувана од страна на Ѕвезда Забава по реновирање.e додаде: "Ѕвездата е во позиција секогаш била – ние поддршка за инвестиции во туризмот средства на Голд Коуст – но Голд Коуст пазарот е премногу мал за две казина raging bull казино во австралија мобилен. Воведувањето на друга локална казино конкурент ќе присили да се брани нашиот локален пазар споделување на сметка на возење пораст на меѓудржавни и меѓународниот туризам." р О'Neill рече дека освен тоа што компанијата беше споделување на своите "еднострано посветеност" за инвестиции ", во замена за сигурност околу одржување на Голд Коуст како еден казино град – исто како и Бризбејн." ccording до четврток најавата, инвестициите на Голд Коуст, најверојатно, ќе "расте игри на даночните приходи" за Квинсленд владата raging bull казино aud најава. Ние би ви препорачуваме дел од игри на даночните приходи од Ѕвездата Голд Коуст операции секоја година би можеле да бидат задржани за да се обезбеди, се промовира на пазарот, нови настани, конвенции и покажува [на Голд Коуст Конвенцијата и Exhibition Centre]," рече Г-дин О'Neill.e додаде: "Ние предлагаме фондот раководи Туризам и Настани Квинсленд со учество од Ѕвезда." Нашите обиди да се зголеми туризам преку изградба на Ritz-Карлтон хотел и апартмани се сретна со разочарувачки препорака за одбивање од Одделот за Планирање," Г-дин О'Neill рече во својата четврток адреса.e додаде: "Ние само можеме да се надеваме на предизвиците се соочија со обидувајќи се да се обезбеди одобрување не се претвори во можност за пропуштени Австралиската туризам." raging bull казино во австралија преземете.