висок лимит силни пари слотови

Betsson го најави дека компанијата е спроведување на корпоративно реструктуирање и насочување на процесот што ќе го видите на компанијата фрли над 160 нови работни места, со 130 на оние кои се во Малта.Во соопштението на групата на веб-страница, Понт Lindwall, извршен ДИРЕКТОР на Betsson AB рече: "Во соработка со оперативен менаџмент тим, ние имаме започна да се спроведува активности за подобрување на работењето."Го преструктуира организација ќе биде повеќе рационализација со појасна одговорности, кои верувам дека ќе ја подобри својата ефикасност со текот на времето."Betsson е еден од најголемите работодавачи во Малта, кои вработуваат повеќе од 1.100 сервисни луѓе.Предложените промени ќе бидат имплементирани во овој месец, со Малта извршен ДИРЕКТОР Jesper Svensson кажувам Време на Малта весник дека: "Четириесет и осум од вработените се Maltese државјани, со нивниот престанок букви да биде предаден во понеделник."Svensson продолжи да се наведе дека треба да се реструктуира дојде како резултат на брзо стекнување стратегија и не беше во некој начин поврзани со губење на довербата во Maltese надлежност како целина.Одговарајќи на соопштението, Малта е парламентарниот Секретар за Дигитална Економија Silvio Schembri рече: "На индустријата за игри регистрирал двојно-цифрен раст од само 11,6% од минатата година и се очекува да се одржува на ова ниво на развој во наредните години, особено откако новиот игри режим е донесен подоцна оваа година."Индустрија вработува повеќе од 9,000 луѓе и денес ние сме во ситуација каде што било отпуштања во Малта ќе бидат веднаш се апсорбира од страна на други оператори во индустријата кога се земаат во предвид стотици работни места што се на располагање во рамките на индустријата за игри,"На заштеда на трошоци на промени се очекува да биде SEK 50-60 милиони (€5-6m) на годишно ниво. висок лимит силни пари слотови.