капка во слотот крстозбор

1x2gaming најави дека онлајн игри на софтвер и игри на услуги одлучи да rebrand својот корпоративен идентитет и структура на 1x2 МРЕЖА.Одлуката беше постигнат по компанијата верува ново име подобро претставува фирмата услуги и целокупната индустрија предлог.Во соопштението, 1x2 Комерцијален Директор Кевин Рид рече: "1X2 прерасна толку далеку од мали лажат ние насочени назад во 2002 година капка во слотот крстозбор. Ние сега се нудат како широк спектар на содржини и услуги, дека ние сметавме дека тоа е време да се идентификуваат нашите расте експертиза и она што ние ви го нудиме, од кои сите се користат инфраструктурата зад 15 години на играта развој и интеграции капка во слотот за голф замав. "1X2 МРЕЖА сега ќе ги опфати сите наши под-брендови, поделби и партнери пад се должи на слотот за резервација кс. 1X2gaming ќе продолжиме со нашите некогаш популарната податоци управувано виртуелен спорт, мека игри и казино нуди, додека ние имаме нова независна креативен тим изграден под Железо Куче Студио бренд, кој ќе се фокусира на високо производство казино/слотови содржина томе на лудило слот гратис.
"Железната Куче Студио е производство на содржини од највисок квалитет и дека сигурно ќе добиете вниманието во индустријата.Брендот исто така, има една нога на многу од конкуренција поради нашата широка дистрибуција од 1X2gaming операција, каде што во моментов има 40 интеграции вклучувајќи најголемите платформи во индустријата томе на лудило слот демо. "Да се има повеќе брендови, исто така, ќе им овозможи на нашите клиенти широк спектар на содржини со различни различни стилови и групните цели.Со дистрибуција дека 1X2 МРЕЖА има воспоставено, тоа овозможува голем спектар на содржини да бидат распоредени во текот на наредните месеци од нас и нашите партнери." томе на лудило слот за слободни.