рулет се прелива Porte De Serre

Сите Дин Лас Вегас и Бис вработени ќе имаат пристап до бесплатни COVID-19 тестирање почнувајќи од понеделник.Дин Места Ltd.објави во средата дека компанијата соработува со Универзитетски Медицински Центар, за да се обезбеди тестирање на UMC-определени локации, без трошоци да Дин Лас Вегас вработени рулет се прелива porte de serre. "Ова ќе осигура дека Дин вработени кои би сакале да бидат тестирани ќе имаат пристап до веродостојни и точни COVID-19 тестирање и однапред и водат до отворање на одморалиштето," компанијата, рече.Во средата, Дин извршен ДИРЕКТОР Мет Maddox разговарано за партнерство на бизнис тркалезна маса со Претседателот на Доналд Трамп, Заменик Претседател на Мајк Pence и другите директори рулет се прелива porte de veranda.
Maddox рече дека проширувањето на тестирање капацитет во Лас Вегас се овозможи на компанијата да се формира договор, истакнувајќи дека универзитетот болница помина од "неколку стотици тестови на ден 10.000 тестови дневно," доволно, така што тие "не се доволно луѓе за да се тестираат." "Па јас потпиша договор со нив за да им овозможи на сите Дин вработени за да се добие тестови во секое време, бесплатно," Maddox рече.Претходно овој месец, Maddox поставена визија за reopening Лас Вегас и забележа зголемување во COVID-19 тестирање на брзината клуч точка. "Главната пречка на листата погоре е широко распространета тестирање.Нашата држава, медицинската заедница, работната група и да се впуштат индустриски лидери се фокусираше на многу начини да се подобри тестирање и јас се предвиди што ќе се случи во текот на наредните недела," Maddox рече во тоа време.Среда најавата доаѓа како Кулинарски Локалните 226 bargains со казина за работникот, заштита и плата за време на coronavirus појава, според унија spokeswoman Витанија Кан.Унијата има членови вработени во неколку казина низ долината, вклучувајќи Дин е својства.На унијата предлози опфати и повторна обука на работниците за тоа како безбедно да се справи со хемикалии и опрема и обезбедување на секој работник со соодветна лична заштитна опрема. "Досега (Дин Лас Вегас и Бис имаат) се согласија да предлози", Кан рече, додавајќи дека унија продолжува да преговара со MGM Места Меѓународни, Цезар Забава, Сахара Лас Вегас, Богатство на Островот и Westgate да преземат слични чекори, вклучувајќи ги плаќаат на работниците за време на затворање и водење на нивната здравствена заштита непроменети се додека не се донесе назад на работа.Цезар портпаролот на Ричард Broome изјави дека компанијата е "уште работат на reopening планови" и одби да коментира за COVID-19 тестирање за персоналот.На Сахара претставник рече дека тоа беа предвидени еден "постепено пристап" за да reopening и "ќе го следат една голема листа на здравствени и безбедносни протоколи" за добробит на гости и вработените.Имотот е работа со надворешни експерти и бараат водство од Невада Игри Одбор за Контрола на "фина мелодија" своите reopening планови.Претставници на други компании споменати не одговори на барањето за коментар. "Во услови на coronavirus криза, ние побарувачката посилни стандарди за безбедност и двојно одредување на нашата мисија да се одржи компании одговорност кога тие се стави на профит со текот на луѓето", Кан рече кога не ocado ослободување домашна испорака слотови.
"Работнички ќе биде причина ние се добие преку оваа пандемија, и работниците треба да бидат заштитени." кога не ocado ослободување божиќ слотови.