Raging Bull казино во австралија преземете

Во Сочи 2014 Зимските олимписки Игри е полн со противречности од почетокот.Во Сочи 2014 Зимските олимписки Игри е критикувана за луксузна расходи (тоа изнесува до $51 милијарди долари цената), наводите за корупција и Русија анти-геј закони, која е причината зошто ние одлучивме да ги прашате нашите читатели, "Ќе се гледа на Зимските олимписки Игри?" Водечки гласови со 46% Не е – не ми е гајле.Изгледа нашите читатели не се заинтересирани за нешто што би transpire за време на олимписките Игри.Ова беше проследено со Yes (да) – го сакам тоа што доби 34% од гласовите.Мило да видите некои од читателите кои се уште имаат Олимписки дух.Тие, исто така, веројатно се стави во неколку облози за игри.Третото место оди на Yes (да) – Тоа ќе биде trainwreck.Не е лош повик од нагласување на свеченото отворање беше петти, Олимпискиот прстен не отворањето.Изгледа тоа беше премногу исплашени да "излезе".И последно, е Не – јас сум boycotting, кој доби 9% од гласовите.Некои од читателите сакаат да имаат ништо од тоа.Во Сочи 2014 Зимските олимписки Игри е најскапиот и контроверзни олимписките Игри церемонија.Но, тоа е веројатно како тие го прават работите во Русија.Тоа е Русија по сите.За следната недела на анкетата, бараме од нашите читатели ако offline маркетинг се уште е императив за онлајн успех.Проверете врати следната недела да видам што нашите читатели мислат.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre raging bull казино во австралија преземете.