канадскиот онлајн казино без депозит бонус

Холандија' игри регулаторот има prodded Сенатот да еднаш и за сите помине далечинскиот игри акт со кој се има длабоко спие во внатрешноста на законодавците поднесување кабинети.Во неодамнешниот извештај, Kansspelautoriteit (KSA) регулаторно тело вика на Сенатот за да се заземе став против нелегални онлајн коцкање со донесување на законот со која ќе се регулира онлајн коцкање операции во земјата.Холандија е една од ретките Европски земји што не се легализирани онлајн игри на среќа канадскиот онлајн казино без депозит бонус. KSA претседател Јан Suyver рече државниот регулатор на рацете се изедначени во однос на борбата против незаконската онлајн коцкање во земјата, поради застарена холандски коцкање закон, кој датира од 1964 година канадскиот онлајн слотови слободен врти.

Suyver цитирана на 27 декември, 2017 владејачката на Управното Право Поделба на Советот на Државата, кој им наредил на холандски регулаторот да престане таргетирање на коцкање плаќање на услуги.Тоа ќе се потсетиме дека холандската високиот суд пресуди дека плаќање обезбедувачите на услуги може да продолжи обработка на трансакции од меѓународно лиценцирани коцкање сајтови, одбивањето на државниот регулатор на аргументите дека тие паѓаат под "промоција" на игри на среќа со Обложување и Игри Дело канадскиот онлајн казино дека го прифаќа paypal. Suyver истакна дека нов далечински игри акт ќе ги даде пошироки овластувања да се регулира и прашањето привремената лиценца за онлајн коцкање оператори.Тој го спореди регулаторот е ситуацијата на спроведување на коцкање во Холандија без ажурирани закон да се "mopping со допрете го за да го отворите." "Игри на Авторитет е направено она што би можело да—и ќе продолжи да се направи—во последните шест години во спроведување смисла," Suyver се вели во соопштението. "Но, според важечките законски режим, кога станува збор за онлајн игри на пазарот, во споредба со mopping со допрете го отвора малку." Настрана од регулирање онлајн коцкање, холандската регулаторот, исто така, прашани за "зависност фонд" и централниот регистар за проблемот коцкари кога се tesco испорака слотови достапни.
"Ова го прави возможно да се регулира пазарот.Холандската коцкар, тогаш може да безбедно и сигурно учествуваат во онлајн коцкање и незаконско работење може да бидат решени." Во 2016 година, холандската Долниот Дом одобрени и доставени до холандската Сенатот сметка на која ќе им овозможи на заинтересираните меѓународните оператори да аплицираат за дозвола од земјата коцкање регулаторно тело.Законот е напредок во Сенатот беше во застој од страна на националните избори на Март 15, 2017 и формирањето на новиот парламент.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.