Deur Openen Sleutel во слотот

Kambi CCO Max Meltzer верува добивање на пазарот на почетокот е "не се сите и на крајот сите" во НАС спортски обложување на пазарот.СЕКРЕТАР Дигитални извршување Кит О'Loughlin неодамна изјави Коцкање Insider НИ добавувачи треба да се даде приоритет скалабилност над брзина на пазарот deur openen sleutel во слотот. Championing слична порака, Meltzer вели дека изборот на точниот партнер е "клучна" и се чувствува некои фирми веќе се жали почетокот на партнерства.На Kambi CCO кажано Коцкање insider: "Добивање на пазарот на почетокот може да биде важно, а тоа е, секако, не се сите и на крајот сите во американскиот пазар."Клучен момент во нудејќи им на најдобар спортски wagering искуства можно е обезбедување оператори прават исправни одлуки при изборот на партнери."За жал, го видовме оператори брзаат во навидум паметно одлуки, што доведува до некои јавни спорови и некои компании веќе заштитување жали."Meltzer беше одговарање на Коцкање Insider списание е Големо Прашање за Мај/јуни, која наскоро ќе биде достапен и на интернет и во печатена верзија.Регистрирај се за слободни тука за да го прочитате целиот напис кога објавени. deur op слот sleutel kwijt.