како да се добие блек џек во затемнување

Shuffle Господар Игри се зголеми приходите и нето приход во вториот квартал по тресење нагоре Лас Вегас-базирана компанија корпоративната структура со донесување на новиот менаџерски тим како да се добие блек џек во затемнување. Shuffle Господар, кој ги обезбедува индустрија, со маса игри и казино системи за управување, рече во средата нето приход во кварталот кој заврши 30 април беше $7.94 милиони евра, до малку од $7.88 милиони евра, во истиот квартал пред една година.Заработка по акција, сепак, беше 14 центи, надолу од 15 центи по акција во 2010 втор квартал.Вкупните приходи се зголеми од 18% на $59.9 милиони евра, бидејќи на раст во игри на приходи се дели со казина од табелата игри како што се Три Картичка Покер и Нека се Прошетаат, на закуп од автоматизирани картичка shufflers и други табела игра опрема како да се добие блек џек курир duster. Shuffle Господар, исто така, видов продажбата се зголеми во dealerless електронски маса игри.Компанијата рече Австралија изнесува 41 проценти од својот приход во четврт додека меѓународните приходи изнесува околу 59 проценти од вкупниот број.Својот удел на U како да се добие блек џек bo3.

операции падна од 49.2% на 40.7 проценти.Австралија е 41 отсто удел на приходи беше разлика од минатата година 28.9 проценти harrahs ак брадата casino resort. Shuffle Господар, исто така, рече дека неговата база на инсталирани изнајмени автоматски картичка shufflers беше до 22 проценти од пред една година.Компанијата е фокусирана на лизинг на опрема, а од продажба на производи.Четврт беше првата под нов Главен Извршен Директор Гевин Исаков, кој се приклучи на компанијата 1 април harrahs ак брадата казино соби. "Во мојот првите два месеци како извршен ДИРЕКТОР, јас сум бил импресиониран со посветеноста на нашите вработени за да се изгради врз нашата индустрија лидерство, длабочината и широчината на нашата силна интелектуална сопственост портфолио, како и многу богати можности кои верувам дека претстојат за Shuffle Господар," Исаков се вели во соопштението..