темно души 3 слот Magia

Велика БРИТАНИЈА Рекламирање Стандарди на Комисии за Рекламирање Практика (ЗЗП) има објавено поставување на нови стандарди на коцкање рекламирање фокусирани на рекламирање е жалба на проблемот со коцкари и на слободни облози и бонуси.Новите стандарди на проблемот коцкање, се состојат: – Ограничувања на реклами, што се создаде несоодветна чувство на итност како оние вклучувајќи "Бет Сега!" нуди во текот на телевизија настани; – Намалување на trivialisation на коцкање (e.г.поттикнување на повторувачки игра); – Спречување на пристапи кои даваат неодговорни перцепција на ризик или контрола (на пример, "без Ризик Депозит Бонус"); – Обезбеди поголема детали за проблемот коцкање однесување и поврзани однесувања што треба да не се прикажани, дури и индиректно; – да се Спречи непотребно акцент на пари-мотивите за коцкање; и – Обезбеди повеќе детали за ранливи групи, како проблем коцкари дека на пазарот треба да се работи за да се заштитат.КАПА советодавни нагласил дека докази ревидирани во земјите во развој водство сугерира дека рекламата и не игра повик или дури и значајна улога во проблем коцкање или штета во целина и дека проблемот коцкање стапки имаат всушност остана релативно стабилна во текот на еден период на значителен раст во adverting тома.Сепак, КАПА рече: "Иако вкупното влијание е мал, на докази укажуваат на потенцијалните фактори на ризик во форма на тврдења, слики или пристапи кои може да прекумерно влијание на луѓето да се однесуваат irresponsibly темно души 3 слот magia.
"Тоа е зошто КАПА е поставување на построги стандарди за да се справи со било потенцијал за штета.Реклами не мора да се игра на поединци' susceptibilities (финансиски проблеми, самодоверба) или содржи нешто што може да се искористат за ранливите групи, како што се оние со проблемот коцкање прашања," медиумите советодавни чита.Новите стандарди ќе стапи на сила на 2 април 2018 и ќе се користат од страна на АС кога се размислува во иднина поплаки за реклами.Во врска со Слободното Облози и Бонуси, на нови стандарди вклучуваат едукација на рекламни на прифатливи барања во реклами и колку услови треба да бидат достапни и разбирливи за потрошувачот.Копче за рекламирање постулати вклучуваат познати се прикаже на значајните услови во рекламира понуда и за да се обезбеди потрошувачите разбирање на било какви промотивни понуди каде е среќа орел наоѓа казино. "Поголемиот дел од жалбите на АС за условите во коцкање реклами се во врска со условот за потрошувачите да се направи депозит за пристап до нивните "слободни облози/бонус" или бројот на пати тие тогаш мора да облог на нивните "слободни bet" и депозитни пари пред тие се дозволени да ги повлече сите добивки," КАПА рече.Стандардите исто така појасни дека "парите назад" нуди мора да биде во готово и не бонуси; "ризик" нуди мора да се направат без загуба на потрошувачите; и кога станува збор за "исти облози", било прашање ограничување треба да се третира како значајно состојба и изјави однапред.Слободен облози и бонуси стандарди стапи на сила денес (среда, април 14, 2018).Директорот на Комисиите на Рекламирање Практика, Shahriar Coupal, рече: "Ние нема да се толерира коцкање реклами кои подвиг на луѓето пропусти или игра брз и лабава со око-фаќање на слободни залог и бонус нуди.Нашите нови насоки зема предвид најдобрите достапни докази за да се зајакне заштитата веќе во место, осигурувајќи дека коцкање е претставен одговорно, минимизирање на потенцијалот за штета." Целосната ажурирани насоки стандарди може да се прочита тука: https://www.asa.org.uk/uploads/assets/uploaded/9847cafa-b629-48ed-99c50a47c2cc98fc.pdf и https://www.asa.org.uk/uploads/assets/uploaded/08173495-b3af-40a3-943fd92505be58c2.pdf Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 каде е живо казино во филаделфија. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. каде е перење пука во казино heist.