лос анџелес покер соби се отвори

По речиси еден месец од шпекулации и Американската лотарија и гејмерски машини иноватор, Научни Игри Корпорација, сега и официјално го најави потпишувањето на десет-годишен договор со турскиот Национален Лотарија.Лас Вегас-со седиште на фирмата користи службено вторник соопштение на детали што на нацијата Лотарија се очекува да одат во живо од следната година, а новиот договор е да се види тоа снабдуваат претпријатието со голем број на инстант игри, како и до 15,000 на својата Бран на мало терминали.На иноватор објасни дека на аранжманот опфаќа околу 80 милиони punters, исто така, ќе опфаќа обезбедување на безбедна размена на инстант билет валидација шема заедно пристап до голем број на придружни системи.Конзорциумот согласност: Гласини дека Научни Игри Corporation имаше потпиша таквото разбирање прв појавија почетокот на минатиот месец, додека иноватор дополнително користи вчера соопштение (pdf) да изјави дека заеднички потфат се состои од локалните медиуми фирма Sans Dijital и италијански игри оператор Сисал Спа сега е поставена да се кандидира на турската Националната Лотарија до крајот на 2030 лос анџелес покер соби се отвори. 'Доверливи' association: Марко Caccavale, Лотарија Управниот Директор за Сисал Бањата, се користат печатот за да се прогласи дека неговата фирма одржа '25-годишна доверлив однос со Научни Игри Corporation" и одлучи дека нејзините производи се 'најдобро можна опција за нашите стратешки и висок профил проект во Турција.' Sportsbetting забелешка: Како што ако сето ова не беше доволно, СЕКРЕТАР Корп изјави дека е избран во асоцијација со Sans Dijital "да се исклучиво испорача и да работат на' низа успеа тргување и sportsbetting услуги во Турција.Привилегирана позиција: СЕКРЕТАР веќе ги снабдува своите решенија, игри и технологии на игри на среќа во над 50 јурисдикции додека Невада фирма е Извршен Заменик-Претседател, Туп McHugh, опишана неговата компанија како "светски лидер во забава' преку обезбедување на 'динамичен игри, системи и услуги за казино, лотарија, онлајн игри на среќа и sportsbetting.' McHugh изјавата се чита.. лос анџелес покер соби reopening.

"Во име на сите наши тимови на Научни Игри Корпорација, од игри создавање на иновативни и сигурни производи, почестени сме од довербата поставени во нас, за да се исполнат нивните раст цели како ексклузивен добавувач на мало терминали, портфолиото на инстант игри и поддршка на системи за Турција Националната Лотарија." tonybet казино без депозит бонус.