Tournois покер Lloret Del Mar

Јас го отворив е-маил денес од BodogEurope ПР и склоност на кул е да се ресетира врати на нула.Во е-поштата линија беше терминот "Вирусна Светското Првенство." Како Креативен Директор за CalvinAyre.com и има работено во реклама за голем број на години, јас ви ветувам...ако тоа беше "вирусна видео", ние би веќе го видел.Бидејќи тоа не се случува да си одат", вирусни" еве ја.Маркетинг одговара САКААТ да го зграби одржи на зборови кои се популарни и се прошетаат 'em до тркала падне.Видео на интернет е навистина само тоа...интернет видео.Тоа е поевтино, понизок квалитет во ЖИВО на самото место дека компанијата се надева дека ќе "оди вирусни" онлајн.Тоа е да се каже, дека луѓето сакаат толку многу, тие се чувствуваат како тие ТРЕБА да го помине за да сите нивни пријатели tournois покер lloret del mar.

(Како на нашиот социјален кул статус во денешно време има толку многу повеќе да се направи со тоа што содржината испраќаме на нашите пријатели од она што бренд на чевли ја имаме) Ако го достигне тој тип на stratosphere на успех, каде што таа се шири органски како вирус.. tournois покер ile де франс. тоа навистина може да стане дел од поп-културата како Star Wars Kid, Драмски Chipmunk, и Потчинети Пилешко.Сигурни, постојат многу начини на кои можете да стратешки поставени се појави да се направи добро.. казино lac leamy вклучена вечера.
како со плаќање пари да концепт, да се изврши и семе на правото веб-сајтови, каде што луѓето се најверојатно, ќе се види тоа.Наместо тоа, на нашите пријатели во BodogEurope се фрлени заедно интернет видео, која се обидува да се изгради свест околу нивните шанси за Англија U казино lac leamy божиќ часа. Светскиот Куп Натпревар.Која е кул идеја.. казино lac leamy бартон cummings. Во теорија.За жал, музиката е лоша, но не е доволно лошо да се биде смешно, концептот е скоро непостоечки и креативен оддел треба да се преземат надвор назад, blindfolded и со оглед на последната цигара.Само се шегувам.Јасно немаше криејтив департментот кои се вклучени во тоа.Ова мораше да се на работа на некои одговара седи околу зборува за тоа што е одлична идеја би било да се направи "вирусна видео" со некои целосно облечени девојки скокнеш во врска со фудбалска топка...гениј.Изгледа, забавно видео содржини напишани и произведени специјално за интернет е убава работа.Јас препорачувам нив за да се има идеја, и одлучувањето за да се излезе и да се направи тоа.Точно, јас посакувам повеќе од нас во iGaming индустрија ќе го направи тоа.Ние работиме онлајн.Нашите производи се онлајн.Нашите клиенти се онлајн.Ние треба да ги користите за СЕКОЈ медиум достапни за нас на пазарот во тој простор.И да, тоа е начин за поевтини да се пука 2min реклама за онлајн, тогаш да се пука 30sec ТВ место на филм.Сепак, заштеда доаѓа во форма на медиумите купува, уредување, филм обработка, и еден тон други чекори во текот на производството.Заштеди не треба да доаѓаат од одлучат да не плаќаат креативен одделот/агенцијата.Бидејќи се сеќавам на она што ќе добиете кога ќе се направи креативна одлуки без какви било креативни луѓе во соба.. колку често го слот машини платите джакпот.
Срање креативни.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre колку често го слот машини платите.