хард рок Sioux град покер соба

acau е во Судството, Полицијата евидентирани вкупно 840 осомничени игри поврзани со воени злосторства во првата половина на 2018, надолу од околу 3 проценти во споредба со претходна година период, според прес-брифинг одржана во вторникот.Но, полицијата го виделе повеќе игри поврзани со случаи на сомневање за кредит-sharking во периодот.uring на првата половина од оваа година, полицијата евидентирани вкупно 254 игри поврзани со случаи на сомневање за usury – противзаконито издавање на пари и најчесто се познати како кредит-sharking.На извештај, претставуваат 38 проценти зголемување во споредба со претходна година период, според Macau Секретар за Безбедност Вонг Sio Чак (на сликата во датотека фото), кој ја водеше вторник е прес-брифинг.причина за пораст се гледа во бројот на игри поврзани со случаи на сомневање за кредит-sharking мораше да се направи со полицијата иницирање повеќе истражувања во областите во некои од далечина од казино својства, но каде што осомничените беа, сепак, смета дека се насочени кон казино коцкари, рече Г-дин Вонг хард рок sioux град покер соба.

Овие [осомничени loansharking] случаи биле спречени да се развива во незаконско detentions," безбедност службен рече, се однесува на ситуации каде нелегално lenders бараат да се одржи жртва заробеништво додека тие се организира за пријатели или членови на семејството да се населат на задолженоста'.Тој додаде дека некои од кредит-sharking осомничените биле во работа во станови.Разузнавачки информации собрани од соседните жителите и за управување со имот работници им помогнал на полицијата во нарушување на наводното кривично операции казино del sol tucson покер соба. Во првата половина на 2018, полицијата иницираа повеќе истраги против кредит-sharking случаи, а потоа успешно завршена неколку кредит-sharking банди.Тоа помага во совладување игри поврзани со воени злосторства," Г-дин Вонг истакна локалните медиуми. казино на сонцето tucson базен.