круна казино перт фустан стандарди

Кога се дискутира на Макао туристичка такса, тоа е почнува да изгледа помалку како прашање дали тоа ќе се случи, и повеќе сакаат кога.На Macao Владата на Туризмот Статистика (MGTO) ја започна новата анкета на својата веб-страна, и објави во печатот.Анкетата, која Macau жители може да пристапите преку QR код, ќе се кандидира од Мај 20 до 20-ти јуни круна казино перт фустан стандарди.

Тоа прашува како граѓани сметаат приходите на туристички данок треба да се потроши, ако еден е спроведен.Во порака, тие се напомене дека тие добиваат одговор "ќе стане значаен предвид во студијата." Марија Елена де Сена Fernandes, шеф на MGTO, изјави на новинарите на 21 Мај дека владата се уште не се населил на данок, извештаи GGRAsia круна казино перт пијат цени. "Ние се уште собирање на мислења," рече таа круна казино перт кодекс на облекување. "Постојат различни идеи, различни мислења." Истражувањето изгледа како тоа би можело да се игра во конечна одлука дали данок треба да се спроведат, како и.На ослободување се наведува: "Со спроведување месец-долго мислење анкета, заводот [MGTO] надеж да се запознаат со предност и точки на гледање на жителите во однос на можноста за изрекување на туристички данок во Макао." Fernandes претходно лебдеше идејата на туристички данок во Март.Во времето, таа најави владата ќе учат како туристичка даноци се спроведува и во други земји, и сметаат дека ако не ќе работат за Макао.Некои предложи на приходите треба да се користи за да се промовира туризмот, како метод на одгледување на економијата уште повеќе.Туристички данок идејата произлегува од чувството дека Macau почна да стигне до максималниот капацитет на посетители тоа може да се справи.Пред туристичка такса, lawmaker Sulu Sou предлог туристичка капа како метод на олеснувањето на градот инфраструктура.Што предлогот беше соборен прилично брзо.Сега дека тие се прашуваат како даночни приходи треба да се потроши, тоа се чини поверојатно туристичка данок ќе се протурка.Сега тоа е повеќе прашање на тоа како ќе се реализира, и како агресивен на данок ќе биде.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre круна казино перт попуст код.