ролетни и Antes во покер

Ние може да биде корисно преку обезбедување на информации и искуства" од сад, Џеф Фриман (на сликата), на друштвото, претседател и главен извршен директор, изјави Јапонски медиуми минатата недела.р Фриман изјави доведување казино прибегнува кон Јапонија "може да им обезбеди не само гејминг искуство, но исто така висока-крај искуство како ноќен живот и забава," Јапонија Пати цитирајќи него како да е кажано.e додаде дека U ролетни и antes во покер. казино оператори "ќе биде добро прилагодени за да бидат партнери во Јапонија", бидејќи на нивните искуства во овој сектор.р Фриман минатата недела рече дека тие проблеми беа "разумен" но, тој додаде дека, во просек, само 1% од населението имаат коцкање проблеми.ГМ Места претседателот Бил Hornbuckle во февруари, исто така, се осврна на прашањето за време на инвеститорот форум во Токио слепи texas holdem без лимит.

"Проблемот и патолошки игри постои во сите земји, без оглед на тоа дали правни игри е присутна или не, и распространетоста на проблемот и патолошки игри е генерално исти без оглед на културата или географија", рече тој. кога го направи премиерот сега испорака слотови станат достапни.