кога не Red Hot покер цвеќиња блум

angwon Земјата, само casino resort во Јужна Кореја, каде што земјата е државјани се дозволени да се коцка, одлучи да се прошири – по втор пат – привремено затворање на своите игри место.ut на Kangwon Земјиште компанија – што, иако јавно-листата, е предмет на значителни надзор од страна на земјата на владата, како уште да се разјаснат дали тоа биле нарачани од страна на националните власти да ги затворат или беше тоа доброволно.s на 9 часот во неделата, седум на потврдени случаи беа во Gangwon покраината, според кои мониторинг тело.Тоа е провинција каде Kangwon Земјиште одморалиште се наоѓа.Поголемиот дел од земјата е потврдени случаи – вкупна 2,569 – беа во градот на Daegu, епицентарот на Јужна Кореја појава.s на четврток, Рајот Co Ltd, која е една од Јужна кореја операторите на странецот-само казина во таа земја, изјави GGRAsia дека тоа е "уште не се размислува за" затворање на своите места за бизнис против позадина на скок на coronavirus инфекции во таа нација кога не red hot покер цвеќиња блум. GRAsia, исто така, побара Гранд Кореја Слободно Co Ltd, друг оператор на странецот-само казина во Јужна Кореја, без разлика дали тоа било планови да shutter места.Ние не доби одговор од времето оваа приказна отиде онлајн.angwon Земјиште Inc е полн-2019 нето добивката се зголеми од 12.7% во година на година смисла, поддржан од посилни продажбата и намалување на трошоците, фирмата рече претходно овој месец.Како профит во 12 месеци до 31 декември беше KRW335.06 милијарди долари, во споредба со речиси KRW297.24 милијарди долари во 2018, според заработка поднесување. кога го направи премиерот сега отворен слотови.