арената на храбри кодекс рулет

ristocrat рече дека група-wide на normalised – основа, земајќи ја предвид добивка пред амортизација на стекнатите intangibles – својот профит по даночни беше AUD305.9 милиони евра, надолу 14.2 проценти од една година порано.roup приходи во шест месеци до 31 Март зголемен за 7 проценти од година на година да AUD2.25 милијарди долари.Приходи во земјата-базирани сегмент падна за 6 отсто во година на година смисла арената на храбри кодекс рулет. #8220;се Намалува низ сите земја‐базирани бизниси во периодот," беа "главно водено од Covid‐19 со клиентите место затворање на глобално ниво, што доведува до halting на капитал трошат од страна на клиентите и ограничени игри операции приходи во текот на месец Март 2020 година", се вели групата во коментарот на својата половина година резултати.ecline во земјата-базирани бизнис биле форумот од 19-процентно зголемување на приходите во дигиталната поделба.Дигитални бизнис "дадени двојно-цифрен раст во картони, приходи и профит во текот на период, во споредба со пред временски период", рече Aristocrat.roup заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) беа 7.7-проценти пониско од пред временски период, во AUD707.6 милиони евра.Компанијата рече дека неговата EBITDA маргина "останува силен" во 31.4 проценти, и покрај намалувањето во однос на пред временски период "поради пониските на земјиште базирани на приходи како резултат на Covid‐19 влијанија" и понатамошни инвестиции.ristocrat неодамна го зајакна својот ликвидност со нови САД$500 милиони рок-заем Б објект, што ќе созрее во октомври 2024 арената на злато за слободни слот. По населувањето на вежбата, група вкупниот рок-кредит долг ќе изнесува УСД 2.35 милијарди долари.ristocrat главен извршен директор и управниот директор, Тревор Croker, беше цитиран во четврток порака како вели: "Aristocrat доставени резултат за половина година до 31 Март 2020 година која покажува нашите основни предности и релевантноста на нашиот производ-led стратегија, и покрај невиден предизвици генерирани од страна на Covid-19 пандемија." e додаде: "Нашите силни биланс на состојба, голема ликвидност и одлични финансиски основи позиција нас да произлезе од овој период силно, додека ни овозможува целосна optionality да продолжи да инвестира за долгорочен раст." арената на злато за слободни слотови.