Winward казино $100 слободен чип 2021

Maltese филијалата мрежа Catena Медиумите најави назначувањето на Pia-Лена Olofsson како својот нов главен финансиски директор (CFO), наследувајќи тековната CFO Claes Wenthzel winward казино $100 слободен чип 2021.
Catena Медиуми потврдија дека Wenthzel избрал да поднесе оставка од својата позиција, поради семејни причини, но ќе продолжи да работи во друштвото до објавување на привремениот извештај за периодот јануари–Март 2018, при што Olofsson ќе ја преземе позицијата како нов CFO wintika казино без депозит бонус кодови. Olofsson е вработена како CFO на Catena Операции, подружница на Catena Медиуми.Пред да се приклучи на Catena група, Пиа-Лена беше CFO и Раководител на Односи со Инвеститорите во голема КАПА-листата дигитална банка Колектор AB по одржувањето неколку претходни позиции во рамките на Bure Капитал AB (publ) и Visma AB.Пиа-Лена има Мајстор за Бизнис Администрација од Гетеборг Универзитетот и Извршниот Мајстор за Бизнис Администрација од Warwick Бизнис Училиште.Во изјава го објавува назначувањето, Хенрик Persson Ekdahl, В.д ДИРЕКТОР на Catena Медиумите рече: "Ние сме неверојатно задоволство да ви посакам добредојде Пиа-Лена во тимот на Catena Медиуми.Нејзиното претходно искуство како CFO во OMX Голема Капа котираните друштва ќе биде важно средство за нас и на нашите продолжение амбициозни раст на патувањето."Плаќаат почит на појдовни Wenthzel, Ekdahl додаде: "Во исто време, јас би сакал да се заблагодарам на Claes Wenthzel за своето време во компанијата, кои сакаат него сите најдобри за иднината.Ние сме среќни што сме се да се задржи Claes во компанијата за време на претходниот период." wintika казино без депозит кодови.