пари во средината на покер масата нарекува

17 start-ups претставуваат сечење на работ на иновации Спортско Обложување, Bitcoin, Социјални Игри и Дневни Фантазија Спорт компании да се доведе на патот во оваа година line-up на финалисти за Теренот МРАЗ конкуренција, карактеристика на МРАЗ Лондон што стана централна точка за коцкање иноватори и инвеститори слично.17 финалисти ќе ги пренесе нивните терени да се собраа индустриски лидери и учесници на овогодинешното шоу.Пред да МРАЗ, секој start-up произведува свој терен видео кое дава преглед на нивниот бизнис и концепт.Овие можат да бидат видени на МРАЗ Лондон веб-сајт.Коментирање на 2018 финалисти, Ева Bakun, Раководител на Индустријата Увид и Ангажирање во Акција Игри, рече: "Ние сме многу возбудени околу квалитетот на учесници за Теренот МРАЗ кој продолжи да се подобри секоја година.МРАЗ Лондон обезбедува професионални бизнис средина за игри организации од сите големини и ние сме среќни да бидат во можност да обезбеди платформа за иноватори кои може да биде мал во големина, но голем во однос на креативноста, страста и решителност да се успее.МРАЗ привлекува најуспешните претприемачи во меѓународни игри и на Теренот конкуренција е непроценлив shopwindow за нашите финалисти, кои се надеваме дека ќе направи транзиција од млада бизнис на целосна МРАЗ изложувач." На финалистите вклучуваат: Пиво Лига; Bethereum; Betonbot; Bookee; BotGaming; Chalkline Спорт; ChopsticksInTheApps; DFS Италија; Mutuel Игра Ltd; Спроведување Предвидувања; Играчи Гласање; Puurl; Реалност Раси; ScoreFair; Социјална Влогови; Spotcoin; и, STATZUP.Теренот МРАЗ презентации ќе се одржи во среда, 7 февруари, од 10:30 до 16:20, на стојат N7-450 во Северно-Источниот агол на ExCeL.За да дознаете повеќе, посетете ја https://www.icetotallygaming.com/seminars-ICE/pitch-ice#/ МРАЗ Лондон, кој ќе се одржи од 6 – 8 февруари во ExCeL, Лондон, во велика БРИТАНИЈА, е светот повеќето меѓународни бизнис-на-бизнис игри настан, со 151 земји претставена од страна на рекорд 30,213 посетители кои присуствуваа на 2017 издание.Кој водечки светски иноватори составен од целата гејминг сцена, МРАЗ Лондон обезбедува на посетителите со најсеопфатна продавница прозорец на меѓународната индустрија.За да се регистрирате за 2018 издание на МРАЗ Лондон, кои ќе се состојат 500+ изложувачи окупаторската рекорд 43,500 метри на нето простор, посетете ја: icetotallygaming.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre пари во средината на покер масата нарекува.