кога се Tesco испорака места достапни за божиќ

Цезар Забава има крена завесата на "100 Година Партнерство за Јапонија" кампања.Казино оператор е еден од многуте кои се надевајќи се да го зграби лиценца да се постави одморалиште во новите одобрени Јапонски integrated resort (IR) пазар.Како дел од својата кампања, Цезар има вклучени голем број на информации врзани за иницијативи во земјата, дизајнирани за да се помогне да се одделил од конкуренцијата.Вклучени во иницијативи концепт се замислува на IR дека може да биде лоциран во Yamashita Пристаништето во Yokohama.Концептот се базира На Голем Бран, на ukiyo-e парче направена од страна на Јапонски уметник Hokusai кога се tesco испорака места достапни за божиќ. IR ќе го носи името На "Yokohama Уметност & Култура Парк и Забава Одморалиште," но е против некои силна опозиција кога се tesco испорака слотови станат достапни. Yokohama граѓаните веќе претежно рече дека тие се противат IR, како Yukio Fujuki, претседател на Yokohama Транспортна Асоцијација (YTA).На YTA контроли на областа околу Yamashita Пјер.Цезар, исто така, рече дека тој е дизајниран иновативен казино влез систем исклучиво за употреба во Јапонски Ујп.Системот користи паметни телефони да првично се регистрирате клиентите, а потоа да потоа песна секој влез во казино, како и да се следат за можен проблем коцкари.Тој систем, за разлика од звучи многу нападни, не ги исполнуваат Јапонија барања.Јапонски регулатори бараат "MyNumber Картичка" се произведени секој пат кога некој клиент влегува во казино.Казино гигант исто така, рече дека тој веќе поминал околу $223,000 на одговорни игри иницијативи во земјата.Оние фондови за првпат беа распределени во февруари минатата година, што значи дека помина само над $30,000 секој месец на програмата.Цезар додаде дека сега ќе се доделат дополнителни еднаков износ, повеќе од веројатно да се трошат само толку брзо.Компанијата, исто така, рече дека тоа во моментов е проширување на својот тим во земјата.Тоа е додадена Shinya Okiyama како менаџер на Јапонија развој и Kengo Nishmura како шеф на владата и на односите во заедницата.Цезар не специфицираат точно колку чизми тоа сега е на теренот во Јапонија, но рече дека тоа е уште зголемување на силата и дека тоа е се уште размислува за додавање на повеќе contingents надвор од Токио.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога се tesco испорака слотови објавен.