не палење покер овозможи Huds

888 е млада спортски обложувања бизнис ќе добиваат поттик од прилог на Bwin обложување операции и ќе пишува на крајот на 888 е Б2Б врска со Kambi Спортски Решенија не палење покер овозможи huds. 888 планира да rebrand Bwin.партијата технологија поделба како Б2Б бизнис име Studios.Под претпоставка дека Studios може да се постигне доволен волумен на клиенти, со тоа што ќе се откачи надвор во јавно правно лице, иако тоа не е веројатно да се transpire за голем број на години.Договорот дополнително ја зголемува 888 присуство во млада НИ регулирани онлајн игри на пазарот не палење казино извештај до ујп. Teufelberger ќе наводно, висат наоколу како повремени консултант но барем 888 акционерите не треба да дол од повеќе неоправдано седум-слика бонуси за човекот кој presided над катастрофални девалвација на Bwin.партијата споделување цена по неуспешниот 2011 спојување на Bwin и PartyGaming.Останува да се види дали 888 може да се избегне истото стапици.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се запре коцкање на телефонот. 888 е exec претседател Брајан Mattingley кажано Ројтерс договорот е "за сите размери ... Ader, кои се бореа на долгата битка со Bwin.страна на одборот со текот на својата стратегија (или непостоење на истата), рече дека тој имал "донесе 888 во процесот за да се зголеми акционерска вредност." Ader рече 888 е "најдобрата купувачот и ќе се реализира значајни долгорочни синергија вредност со најмалку износот на извршување и регулаторен ризик." Компаниите велат дека тие се очекува да се реализира цена спој на повеќе од $70m годишно до крајот на 2018 како да се запре коцкање на слотови. Меѓу оние синергии е сечење лабава на тековната Bwin.партија извршен ДИРЕКТОР Норберт Teufelberger (на сликата) како да се запре коцкање на покер машини. Frieberger верува на друштвата во комбинација покер бизнис ќе се "масив." Frieberger рече 888 нема непосредна со плановите за старо Bwin.партија е "мошне силна, значајни, наследство" PartyPoker бренд иако Frieberger призна предизвици на споделување на технологија додека се обидува да го задржи бренд диференцијација како да се запре на коцкање слот машини. Frieberger кажано eGaming Видиш дека преминувањето на Bwin е спортски технологија беше "не е нешто што ќе се случи во неколку месеци" и Kambi ќе "имаат доволно време да го направи она што треба да се направи со цел да се ублажи" промената comanche црвена река казино во devol оклахома.