како да се пријави некој со коцкање проблем

Новиот изградба на Ритамот на Градот Казино на Ајова доаѓа заедно убаво, со местото на одржување обликувањето нагоре за да се задоволат јуни рок за отворање како да се пријави некој со коцкање проблем. Mo Hyder, Генерален Менаџер на имотот, покажа дека на местото на случувањето ќе биде подготвен од страна на 16 јуни, на датум за отворање.Според Hyder, во овој момент, изградба дел на проектот е околу 90% се заврши како да извештајот спортски коцкање добивки.

Hyder изјави дека патувањето да се дојде до оваа точка е неверојатна и ова е моментот што секој е на чекање за.Местото на одржување ќе се состои од 285,000 квадратни метри во вселената, кои ќе вклучуваат хотели, казино, настани центар, ресторани, барови, спа, спортски салон и повеќе не вашингтон имаат слот машини. Hyder нагласи дека отворањето на денот ќе биде возбудлив ден за казино, како тие доаѓаат надвор од првата генерација riverboat.Позиционирањето на имот треба да им овозможи на местото за да направите бизнис од надворешните пазари.Развојот не само што ќе обезбеди забава опција за заедницата, но исто така и за вработување.Над 600 лица ќе бидат вработени од страна на Ритамот на Градот Казино, со 400 на овие позиции се нови во областа. не велингтон имаат казино.