Blender 2.8 отстрани текстура слот

Азија казино оператор Macau Легенда за Развој се Ограничени, наводно откри дека својата нова Легенда Палас Хотел во Рибар е Пристан област на Макао се очекува да започне судењето операции до средината на јануари и пред почетокот на Кинеската Нова Година прослави.Според извештајот од Кинески јазик Macao Дневни Вести, откровение дојде од Дејвид Chow Kam Фаи, Ко-Претседател и Главен Извршен Директор за Хонг Конг-листата Macau Легенда за Развој се Ограничени, а тој дополнително да се објаснува дека Macau имотот во куќата казино со 80 до 120 игри маси во моментов е во процес на владините инспекции.Под игри лиценци кои се чуваат од страна на SJM Holdings Limited, Макао Легенда за Развој се Ограничени работи на Фараонот Палата Казино во внатрешноста На Ознака за земја Macau хотелот заедно со околните Вавилон Казино Макао и изјави дека пет-ѕвезда Легенда Палас Хотел е да се понуди 223 "богатата соби за гости" заедно апартмани, здравствен клуб со базен и теретана, ресторани и мало, забавни и рекреативни објекти.Макао Легенда за Развој се Ограничени, кој го купи Savan Вегас Хотел И Забава Комплекс во Лаос за околу $42 милиони евра во почетокот на септември, изјави дека Легендата Палас Хотел е да се биде својата втора нов хотел за да се отвори во Рибар е Пристан област по февруари 2015 инаугурацијата на својот Harbourview Хотел.Компанијата, исто така, изјавил дека планира да ја прошири својата само-кандидира VIP игри бизнис на ново место и ќе се преселиш некои од неговите постојни табели а згора на тоа поднесува барање за дополнителни лиценци. blender 2.8 отстрани текстура слот.