Blender клон од наслика слот

Intralot има постигнато на шуплива победа дека тоа беше надевајќи се за се во Илиноис.Ревизорот Бил Холандија откриле дека процесот вработени од страна на Илиноис Одделот за Приходи на privatize државната лотарија беше погрешна.По Холандија наоди, Intralot извршен ДИРЕКТОР Том Малку поздрави заклучокот дека компанијата била се доведуваат во прашање, и рече, "Г-дин Холандија наоди се важно признание и потврдете, во значително и суштински начин, ефектот на Intralot на Илиноис Одделот за Приходи е процесот на приватизација." "Додека тој се појавува од наодите дека фан клуб: интер беше корисник на преференцијален третман од процесот, Intralot претрпе и продолжува да страдаат репутација и финансиска штета, бидејќи на одделот за приходи е однесување и однесување во процесот." "За жал, ова откритие не донесе непосредна лек за недостатоци на процесот." Итно лек ќе очигледно се за државата да го отвори процесот на преговори, така што Intralot ќе имаат уште една шанса да се опфатат во Илиноис Лотарија.Ќе почнат да сфатат зошто Intralot и Камелот доби толку разочаран во фан клуб: интер се доделува договорот по кооперација откри како тие би се прави од страна на 2016 година blender клон од наслика слот.

Тоа би било $5billion во приходите генерирани за лотарија во првите пет години од работењето, и што би се замисли дека фан клуб: интер ќе се сосема оптоварување за нивните услуги.Тоа не е како Intralot не се доволно места каде што тоа има поставено празник домови.За момент, иако тие се само случува да треба да се конзола себе, преку организирање на kick ass партија во пресрет на Холандија одлука.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre гранд казино адмирал загреб покер.