Metodo по Vincere рулет онлајн

Државата Њујорк е feverishly се обидуваат да се стави конечниот парчиња заедно во неговото казино планови за проширување откако конечно паѓа договор за долгогодишно прашање минатата недела.Но, низ сите разговори меѓу гувернерот Ендрју Cuomo и законодавни лидери, се чини дека претходната мерка гувернерот беше силно притисок за да бидат вклучени во мерката е тивко да се отстранат и во сведочат инкарнација на законот.Пред неколку месеци, Cuomo предложи забрана за прифаќање на кампањата донации од казино оператори се борат за една од државата првите четири предложени казина.Во тоа време, гувернерот означен прилично силно што тој сакал не се дел од потенцијалните микс на коцкање и политиката, стравувајќи дека ништо добро би било кога излезе, во светлина на бројните корупцијата скандали што никнува во Албани.Минатата недела, еден извештај од страна на Честа Причина на Њујорк посочи дека коцкање индустрија има гранатираа од повеќе од $2 милиони евра на кампања дистрибуции и до $14 милиони евра за лобирање во државен капитал.Но најновите јазик во мерка која беше договорена од страна на гувернерот и законодавни лидери не мора таа одредба, што во суштина значи дека кампања придонеси од операторите со намери да ја потера по еден од четири иднина Њујорк казина, нема да биде забранета повеќе.Тоа е прилично чудно за лице од маж кој покажа реши во гледањето на неговите планови преку.Можеби тоа е она што тоа беше кога преговорите беа направени од страна на Cuomo и законодавни лидери да се осигура дека заедничка основа е постигнат, еден каде што двете страни би можеле да бидат разумно среќен со.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre metodo по vincere рулет онлајн.