во Inglese Cosa Vuol очајна слот

apan е централно тело за координирање на казино либерализација политика е да се јавите 67 големи локални влади целата нација прашуваат што планови, доколку ги има, тие се прават за понуди да биде домаќин на казино комплекс.вкупно до три такви места ќе биде дозволено во првата фаза на политиката, според Integrated Resort (IR) Имплементација на Законот, донесени од страна на пратениците во јули.ccording на Mainichi Shimbun вести штекер, Канцеларијата на Интегриран Одморалиште Режим Промоција – познат како IR Промоција Секретаријатот – почна кон крајот на септември процесот на разговори со властите во сите 47 prefectures и 20 поголемите урбани населби – вториот познат како обред-определени градови – поканува писмени информации од нив, и каде што е соодветно усна комуникација на тема.т најмалку еден префектурата – Okinawa во југо – има гувернер кој ја прогласи својата опозиција да хостинг таква шема.y јули следната година распоредот за практична воведување на казина сепак треба да стануваат појасни.Според информациите средено, со GGRAsia, ова ќе вклучи – како на тој датум – основните IR политика, предвидува кога и како да изберете најмногу три одморалиште сајтови за првата фаза на отворање на пазарот нагоре.fter дека, заинтересирани локалните власти да формираат свои локално ниво за имплементација на политиката, кои треба да се утврдува како секој ќе одберете неговиот бизнис партнер – се очекува да биде во форма на конзорциумот, вклучувајќи неколку организации, отколку на едно тело.pening датуми за прв установи имаат во моментов не е наведен, но инвестиции аналитичари го рече тоа – врз основа на искуството на Макао пазарот – тоа би обично трае најмалку три години за да се изгради големи размери, multibillion-САД-долар игри одморалиште.бројот на регионалните власти веќе започна или т.н во inglese cosa vuol очајна слот. барање за информации (RFI) или барање за концептот (RFC) иницијативи насочени кон бизнис секторот, со цел да се измери апетитот и на-ќе биде инвеститори да дејствува како и нивните партнери.uthorities во градовите на Осака, Wakayama и Nagasaki се, наводно, сите прогласена во корист на наддавање. во мултиплексирање слотови се динамички доделени mcq.