Allen Bradley саладин слот за нумерирање

Само часа откако беше инаугуриран како на земјата 16 Претседателот на церемонијата во четвртокот, Rodrigo Duterte има вети дека ќе ја запре зголемувањето на бројот на онлајн коцкање во Филипини и одземање на постојните лиценци.Член на ПДП-Лаван политичка партија, Duterte е Азиски нации е првиот претседател на Mindanaoan потекло и наведе тешкотии во оданочувањето онлајн коцкање како една од главните причини за неговиот став allen bradley саладин слот за нумерирање.

"Не постои начин на владата наплатата на даноците има онлајн," Duterte изјави, за време на едно телевизиско кабинет состанок allen bradley саладин слот за решавање. "Како не ќе ги собира даноци таму? [Тоа е] не е точно даноци, но не сакам зголемувањето на бројот на коцкање активности во целата земја." Најстарата личност некогаш да биде избран на нацијата на претседателот, 71-годишниот Duterte исто така изјавил дека сака да се запре онлајн коцкање поради несаканите ефекти, тоа може да има врз населението. "Онлајн коцкање мора да престане," рече Duterte allegany казино salamanca њујорк. "Тоа е надвор од контрола во Филипините Забава И Игри Corporation.Не сакам зголемувањето на бројот на коцкање активности во целата земја." Обезбедување на онлајн коцкање во моментов е правно низ Филипини со неколку јурисдикции, вклучувајќи новиот Аурора Пацифичка Економска Зона И Freeport Орган (APECO) овластено да издава лиценци.Иако Duterte изјави дека има намера да му нареди на државата-кандидира Филипините Забава И Игри Corporation да започне со поништување лиценците на администрацијата на претходниот претседателот Бенињо Акино имаше издадени "некаде наскоро", тој не определи дали ова значи оние насочени единствено странски играчи.Минатиот месец видов Duterte тврдат дека здравствената заштита ќе биде еден од главните приоритети на неговата администрација, додека проповедајќи дека сите приходи добиени од страна на Филипините Забава И Игри Corporation регулаторот треба да одат во насока на здравје и програми за образование. "Јас ќе се извршат сите плати [од] Филипините Забава И Игри на Корпорацијата, која работи да милијарди", рече Duterte.Да им помогне на неговите напори, Duterte е назначен поранешниот претседател на Филипини Бирото За Имиграција, Андреа Domingo, да се доведе на Филипините Забава И Игри Корпорација со адвокат Afredo Лим служат како Претседател и Главен Оперативен Директор. зелена реката казино хендерсон невада.