Loto казино Luc Sur Mer

Дејвид Вилијамс на Burkesville работи на ноември ливче за гувернер против актуелниот Демократски Gov loto казино luc sur mer. Стив Beshear и независни Gatewood Галбрајт.Вилијамс доби рунда на добри вести кога Законската Етика Комисија ги отфрли Кентаки Демократската Партија е жалба против Републиканците во Сенатот Претседателот Дејвид Вилијамс за да не оглас неговиот коцкање добивки како извор на приходи за извештаите тој е поднесена со комисијата.Сериозно?На сослушување во текот коцкање добивки?На сите бесмислени.. како да се победи во рулет казино. По затворена прелиминарната расправа да разговараат за ова прашање, комисијата гласаа 4-5 против движење што Вилијамс имаше повредено етика код.Мнозинството ќе гласа против дека движење значи дека жалбата е отфрлена.Секако, Кентаки Демократска Партија беше вознемирен, но ајде да се соочиме со тоа, ова никогаш не беше за некои коцкање добивки, тоа беше строго политички и Демократите треба сите помош тие можат да добијат за претстојните избори.Член на комисијата мнозинство рече тој верува етиката закони треба повеќе експлицитно се дефинира што претставува приход.Комесарот Дејвид Бербер по вторник е затворен слухот, рече, "кога ќе примите плаќање за работа, дека е прилично јасно да се идентификува како приход.Но, коцкање и некои други форми на компензација може или не може да биде приходи...И поради тоа никогаш не е дефиниран, што е вознемирувачки за мене, за да ги држат луѓето одговорни стандарден тоа не е дефинирана." – Курир Весник На комисијата рече дека тоа сега ќе се усвојат на сојузната влада и стандарди за тоа што претставува приход.Но, за многу Северна Американците кои не се на сенаторот плата, добро прашање е дали коцкање добивки дури и треба да се смета за приход?Само не може да изгледа за да се добие на владата страна од нашите џебови.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се победи во рулет во казино.