што да се прави кога се работи за лошо во покер

Тоа беше објавен на 8 јуни, од страна на Камелот велика БРИТАНИЈА Лотарија Ограничен дека Националната Лотарија билет продажбата се зголеми за 2017/18 финансиска година да изнесува $9.2 bn што е зголемување од $35.27 м на минатата година.Зголемување, исто така, покажува дека компанијата нови стратегиски преглед е објавување на позитивни резултати.По објавувањето, извршен ДИРЕКТОР на компанијата Најџел Railton рече: "со Оглед на тоа дека имавме очекува понатамошен пад на продажбата оваа година, нашата достигнување во добивање На Националната Лотарија, се врати во раст и доставување повеќе пари за Добри Причини ја подвлекува важноста на работата што се вршат следниве стратешки преглед."Тоа е фер да се каже дека продажбата корист од убаво да се кандидира на среќа – особено на EuroMillions со некои неверојатни джакпот – но силна фондации и нови иницијативи со кои ние се стави во место, исто така, започна да игра улога."Во текот 2017/18, Камелот направени $2.2 bn за Добри Причини, не вклучувајќи инвестиции се враќа.Ова беше $36.47 m повеќе од претходната година.Во текот на годината, компанијата создадени 343 нови милионери и доделени $5.3 bn во награди.Вкупно повеќе од $89.5 bn во награди биле доделени од страна на Националната Лотарија и над 5.000 милионери се создадени.Една од главните причини за продажба се зголеми беше пораст во дигитална продажба на која сметка за $2.2 bn.Продажба преку паметни телефони и таблети сега направи над 40% од дигиталната продажба.Мобилен продажбата достигна сите времиња високо на $935.9 m, со помош на официјалните Националната Лотарија стан за iPhone и Android телефони.Камелот е новиот стратегиски преглед се состои од четири области: подобрување на опсегот на Националната Лотарија игри, да инвестираат во трговијата на мало иницијативи, надградба на компанијата дигитални можности, и reinvigorating Националната Лотарија бренд.Мало е се уште најголемиот продажен медиум кој сметки за повеќе од 75% од вкупната продажбаГледајќи напред, Најџел додаде: "Иако има уште многу работа да се направи – и ние ќе продолжат да се соочуваат со предизвиците надвор од нашата контрола, како што се продолжува сомнежи во текот на економијата и постојано зголемување на конкуренцијата од коцкање сектор – ние сме убедени дека имаме некои навистина силна планови наредени."Тие вклучуваат подобрувања на Лото доаѓа подоцна оваа година да им даде на нашите играчи подобар победа искуство.Националната Лотарија е навистина национална институција која прави голема разлика во животите на луѓето и заедниците во велика БРИТАНИЈА – и сите во Камелот е целосно посветена да обезбеди дека оваа успешна приказна продолжува." што да се прави кога се работи за лошо во покер.