реката казино и Golf Resort работни места

Под претпоставка дека на GGR просечна дневна стапка на MOP660 милиони евра за MOP680 милиони евра за останатите денови од месецот (сите работни денови), ние проценка ноември GGR да опсег на MOP22.2 милијарди и MOP22.3 милијарди долари, проценува дека од година на година се зголемува во ноември плус 18 проценти плус 19%," наведуваат аналитичарите.eanwhile, Јапонски брокерски Номура вели во понеделник забелешка фирмата проценува на "околу 20 проценти" година на година GGR раст во Макао во ноември, aggregating околу MOP22.5 милијарди евра реката казино и golf resort работни места. Ние веруваме дека секојдневно GGR за остатокот од месецот може да биде под притисок од страна на долниот викенд-да-работен ден дел, кој ние проценка ќе има негативно влијание врз секојдневниот GGR од околу MOP100 милиони денари по ден", Номура забелешка рече. реката казино и да се впуштат ајова сити.