коцкање казина во вашингтон

Во градоначалници трка вознемирени, Takeharu Yamanaka е именуван новиот градоначалник на Yokohama.Градот во Јапонија има се размислува за наддавање за казино одморалиште, но со Yamanaka во полнење, што е веројатно да се случи.По победата на трката, Yamanaka зборуваше по медиумите, откривајќи формална изјава ќе биде издадена наскоро правејќи го исчистите градот не ќе се понуди да биде домаќин на казино.Градоначалникот Трка Yamanaka беше во можност да се победи на позицијата на градоначалникот со повеќе од 33% од гласовите.Поранешниот универзитетски професор беше поддржана од страна на социјалдемократската Партија, Јапонски на Комунистичката Партија, Демократската Партија на Јапонија.Во минатото, тоа беше се верува дека Yokohama ќе биде во трчање за интегрирано одморалиште казино.Градот е престолнина на Kanagawa и е втор најголем град во Јапонија, веднаш до Токио.Додека област ќе биде совршен за казино, Yamanaka е силно се противат на идејата.Наместо на користење на имотот кој беше оставена за казино, новиот градоначалник чувствува земјата, ќе биде се подобро прилагодени за да куќа хотели и концертни сали, меѓу другите објекти.Имаше седум кандидати работи за градоначалник на градот.Во поддршка на IR одморалиште беше Fumiko Hayashi, на актуелниот што беше во потрага по четврти мандат во канцеларија.За жал, поддржувачи на план не доби доволно гласови за позиција.Силна Опозиција, Додека Hayashi беше полн со надеж да се врати на градоначалници позиција и донесе на IR да се впуштат во Yokohama, други тековни другари настрана од Yamanaka беа, исто така, се противат.Како трката загрева до, Hachiro Okonogi излезе во опозиција на планот коцкање казина во вашингтон. Okonogi е член на Либерално-Демократската Партија и мораше да поднесе оставка како претседател на Националниот Јавен Комисија за Безбедност со цел да се кандидира за градоначалник.Во прес-конференција назад во јуни, Okonogi изјави, ако тој се нарекуваат градоначалник на какви било планови да се донесе, казино на градот ќе бидат shelved.Двете Okonogi и Yamanaka откри дека други идеи треба да се користи за да се донесе на приходите на градот, наместо на коцкање.Што се однесува до казино за Јапонија е загрижен, операторите се покажуваат интерес коцкање казина во вирџинија бич.

Genting Сингапур Ltd, операторот на Места World Sentosa се смета за фаворит во трката за да ја видите која компанија ќе добијат лиценцирање.Исто така, во микс е Melco Летувалишта и Забава Ltd., компанија со казина се наоѓа во Филипини и во Макао. коцкање казина во државата вашингтон.