дефиниција на навалување во покер

Австралиската слот машина производителот Ainsworth Игра Технологија Ограничена најави 32% од година на година се намали во својата добивка за финансиската година што завршува на 30 јуни 2017 дефиниција на навалување во покер. Во својот полн финансиски извештај за годината, компанијата објавија профит по данок на$37.9 м намалувањето од претходната година фискалната година, вкупно на$55.7 м.Како резултат на овие загуби, компанијата приходи во периодот бележат пад од 1%.Заработката пред камати, даноци, депрецијација и амортизација (EBITDA) е намален за 27% од$95.8 m во фискалната година што завршува на 30 јуни 2016 година до$70.3 m во следната финансиска година.Компанијата заработувачка пред камати и даноци за отказ од 72% од$72.8 m до$44.5 м.И покрај лошата финансиска бројки, Ainsworth рече слаба првата половина изведба беше проследено со значително подобрување во втората половина на фискалната година, каде што пред оданочување имаше надмина пазарни проценки, во$42.2 милиони денари, зголемувањето 178 проценти од A$15.2 милиони пријавени во првите шест месеци од финансиската година.Во изјавата објавена со резултатите, Ainsworth извршен ДИРЕКТОР на Дени Gladstone рече: "Тоа беше пријатно да се пријавите таква силна 2HFY17 профит перформанси, надминува насоки за годината лола aston martin слот тоа. 2H профит, со исклучок на валута, беа од страна 178% на 1H.Ние внесете FY18 со добра динамика.Нашиот профил во Америка продолжува да се зголемува.Нашите продажни цевковод е силна и со голема, потврди наредби и нови пазарни можности.Нашите нови лиценцирани Pac Man производ е зголемување на стратешки значаен број на единици под операција генерирање на висок квалитет на периодични приходи.Позитивно, ние се почнуваат да се види почетокот на резултатите од нашите вложувања во R&D и зајакната технологија лидерство лондон казино новогодишната ноќ. ""Со се проширува производ нуди и нови, неодамна започна ЕВО кабинет во Австралија се очекува да се зголеми уделот на пазарот и на меѓународно ниво и во домашните пазари." лондон мост казино езеро havasu.