лондон мост казино езеро Havasu

Пратениците во Мејн ќе дебатираат за тоа дали да се дозволи спортско обложување во државата.Сметки дозволуваат спортски обложувања од Мејн казината или на државата Американски Индијански племиња се упати кон државата во законодавниот дом, според Портланд Притиснете Хералд.Детали на законот се уште не се достапни, но Демократскиот Сенат Претседателот Троја Џексон сака да ги почитуваат забрана на колегиум, мала лига и средно училиште спортско обложување во Мејн.Ако записи помине, Мејн ќе стане втора држава во Нова Англија да се легализира спортски обложувања и осмата регион во земјата.Невада, Делавер, Њу Џерси, Мисисипи и Пенсилванија, меѓу другото, се веќе регулирани спортски обложувања. лондон мост казино езеро havasu.