држави

Спортско обложување компанија Betway потврди почетокот на еден процес да се донесе својата affiliate програма целосно во куќата држави. Betway е филијалата партнери сега ќе се целосно управувани од страна на оператор за повеќе тесно следење на приклучат програми во менување на регулаторната пејзажи низ неколку од својата оперативна територии.Во време кога филијалата сектор е во преоден период, многу програми вклучувајќи ги и големите имиња како PaddyPowerBetfair одбрале да се спроведе построги ограничувања на нивните филијалата партнери, поттикнувајќи многу да се остави филијалата индустрија, додека некои соработници како Небото Обложување и Игри е affiliate програмата се затворени сите заедно.На потег ќе видите миграција на работа од нејзиниот сегашен партнер партнер-менаџер, Бивол Партнери, во Betway Партнери кои потоа ќе управуваат со филијалата на програмата се движи напред.Трансфер на деловни ќе започне на 1 Март 2018 и Betway потврди дека тоа веќе информирани сегашната филијалата партнери на промените и како тоа ќе влијае на нив.Најавувајќи развој, Ентони Werkman, извршен ДИРЕКТОР на Betway, рече: "Управување со филијалата сектор е од витално значење за одржување на Betway е вредности, па за да се обезбеди ние останат целосно во согласност со менување на регулаторните барања и ние ќе се формално доведување во нашиот огранок програма во куќата."Ние го цениме нашиот огранок партнери во голема мера и со нетрпение очекуваме да работиме со нив во текот на следните неколку години, со цел да расте на оваа успешна областа на бизнисот."Во тоа, ние ќе се фокусира на обезбедување на највисок регулаторни стандарди во сите наши маркети, како и обезбедување дека појасна усогласување со Betway вредности и системи е во место, и со тоа и поголема целокупната транспарентност и одговорност е да се постигне.Ние ќе продолжат да работат заедно на регулаторните тела за да се обезбеди безбедно и фер услови за сите."Како дел од овој процес, Betway, исто така, ќе понуди соработници низ целата своја оперативна јурисдикции продолжение помош, како што започнува процесот на управување со нив во куќата. што им овозможи на коцкање казина.