како да се отвори втората гробница во казино Heist

Азија казино оператор Дин Macau Ограничен, наводно, предупреди инвеститори кои тоа е да се очекува да ги сними комбинирано губење на до $126.1 милиони евра во прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација за месеците април и Мај.Според извештајот од Внатре Азиски Игри, Хонг Конг-листата фирма користи службено четврток поднесување на детали што овој дефицит е резултат на воспоставената coronavirus поврзани со ограничувања кои биле сериозно ограничување на патување помеѓу Макао и Кина од средината на февруари и би можела да претставува diminution до 157% од година на година.Аналогно предност: Внатре Азиските Игри се изјасниле дека очекуваната загуба споредува со $215.2 милиони евра профит Дин Macau Ограничен снимен за истите две-месечниот период минатата година.Изворот исто така објасни дека откривањето на овој помалку од оптимисти вест доаѓа само како оператор на 1,000-соба Дин Macau како и дури и grander Дин Палата Cotai е за да се качат на повисоките забелешка нуди дека тоа е надевајќи се дека ќе се подигне колку што е $991.3 милиони евра.Постојан недостаток: Мнозинство во сопственост на Американски казино оператор Дин Места Ограничен, Дин Macau Ограничен, наводно, исто така предвиде дека неговите вкупни оперативни приходи за два месеци ќе имаат plummeted од околу 97% од година-на-година на околу $17.9 милиони со своите дневни просечниот дефицит во прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација стои на околу $2 милиони.Наводно, прочитајте го поднесување од Дин Macau Ограничени.. како да се отвори втората гробница во казино heist.

"Ние проценка маса игри победи процент имаат негативно влијание прилагоди сопственост заработка пред камати, даноци, амортизација од околу $24 милиони евра за два месеци што завршува на 31 Мај во споредба со негативно влијание на $12 милиони за да се спореди 2019 период." Операторот оптимизам: Меѓутоа, Дин Macau Ограничен, наводно, изјавил дека својот фокус на "премиум гостите' е поставена за да им служи на своите пост-coronavirus обновување на напорите и откако патување ограничувања меѓу Макао и Хонг Конг почнат да биде укината, која може да се дојде што е можно јули 8 емералд кралицата казино во такома. Операторот наводно исто така укажа на пет-недела периодот од 20 февруари, кога неговата бруто игри приходи беа околу 25% надолу на историски нивоа, заради спроведување на слични патување ограничувања, но сепак 'детерминирани првенствено од страна на нашите ВИП и премиум маса-пазарот на гостите.' Дин Macau Ограничена е поднесување наводно се чита.. емералд принцес казино брод. "за Време на овој период, нашето дневно прилагодени сопственост заработка пред камати, даноци, амортизација на тежината намалена за околу $800,000 додека нашите секојдневни оперативни трошоци се околу $2.5 милиони во текот на затворање период.Ние очекуваме да се постигне пауза па дури и прилагодени сопственост заработка пред камати, даноци, амортизација по постигнување помеѓу 45% до 50% од нашето историско бруто игри приходи се кандидира стапка." на elks кула казино & настан центар сакраменто ca.