на емпатијата Suite на дланки Casino Resort

aming приходи во Кингстон Финансиски Group Ltd, операторот на двата таканаречениот сателитски казина во Макао, беше негативна страна HKD9.2 милиони долари (US$1.2 милиони евра) за шест месеци што завршува на 30 септември на емпатијата suite на дланки casino resort. Прилагодени заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) во гејминг сегмент за истиот период беа негативни страна HKD72.3 милиони евра.roup-широк профит натопена 64.5 проценти за шест месеци до 30 септември, за да HKD169.0 милиони денари, од HKD477.6 милиони во истиот период во 2019 империјата казино во yonkers. verall група промет за меѓупериодот падна 26.5 отсто година на година, за да само под HKD1.01 милијарди долари, од HKD1.37 милијарди долари. doubleu казино smart бонус колектор.