јужна наведнуваат казино вклучена цени

Сигурен сум дека многу луѓе мислеа дека сум off мојот рокер кога првпат слушнав дека Bodog Бренд го купил на Slots.com доменот на аукција за $5.5 метри во Мај оваа година.По тие научиле се справи отишле надолу додека бев ужива пијалок во Лондон L'Atelier ресторан, тие веројатно мислеа дека сум потроши, премногу.И додека јас може да се ужива bevvie или две (или три, итн.) во моментов јас чкрапалото, јас допрва треба да се доживее еден делите на "утрински, по" жалам.Причина јас сум се потсетат секој од оваа приказна е затоа што Sex.com домен неодамна беше ре-продаден на аукција за $13m.Јас би можеле да се смета на Sex.com продавачот се чекаше до јануари за да се направи својот потег, како што ќе се стави на Slots.com продажба во записни книги како #1 доменот на продажба на 2010 година јужна наведнуваат казино вклучена цени. Сепак, Slots.com се уште е на петто-највисока цена некогаш платена за домен, по Sex.com, Fund.com, Porn.com и Diamonds.com, но пред Toys.com – јадете мој прашина, деца!Сепак, дури и во $5.5 m, јас сум убеден дека Slots.com цената беше украде.Тоа е најсилниот игри поврзани со доменот таму и само многу кул домен да се претвори во глобален бренд.Во таа смисла, тоа секако не боли, дека ние сме се многу од помош во објавиме нашиот бренд од пол-избрливени медиуми.На прес-ние ова предизвика од почетната Slots.com купите беше голем, но сега секој притиснете споменување на Sex.com продажба, исто така, се споменати Slots.com по пат на споредба.Имало над 100 притиснете го споменува низ целиот свет во текот на изминатата недела сам.Кога ќе се погледне во трошоците се вклучени во згрижувањето бренд идентитет на навистина глобална основа, бесплатен публицитет веќе направен она што го платил за Slots.com домен.Историјата ќе го носи ме – ова е една од најдобрите зделки имам некогаш направено.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre јужна наведнуваат казино старосната граница.