листа на слотови на Bellagio

Шон Зима – $157,500 3. Chidwick јаделе нив неколку раце подоцна кога AJ испратен НА до mortuary за преуредување.Шон Зима двојно преку Chidwick два пати, и Cheong еднаш, пред Јосиф Capello двојно преку Chidwick.На бранителот на титулата ќе има одмазда, и тоа е фатална листа на слотови на bellagio.

Cheong покажа A2hh, и Chidwick мелени него со AK да се земе 7.4 m v 3.7 m чип доведе во главите-up наспроти Зима.Конечниот сред не трае долго пред тишина дојде листа на слот продавници во нигерија. Chidwick стана вистински кандидат по flopping на ореви за 8h7c6c наспроти Ad9d на Lazaro Претстави.Парите отиде во средината, Chidwick хит на врвот на чип точки, и Претстави имаше осум големи ролетни колку долго е казино зема heist. Chidwick limped со 75dd, Зима зголеми на 650,000 држи џеб eights, и Chidwick се нарекува.

Стивен Chidwick – $216,000 2. Јосиф Cheong – $112,500 4. Јосиф Cappello – $90,000 5 како да се игра покер . Cappello се пресели сите-во одржување на А2, и Chidwick нарекува и победи со A4 како можете да нека си во казино блок .