може 18 годишниот одат во казино

Со цел да се инфилтрираат на заедницата и да не бидат откриени, тоа може да биде добра идеја да се демнат во сенките.Не се flashy, не привлече многу внимание, и да се избере доброто име може 18 годишниот одат во казино. "The_Mole" е пример за името кои не ги исполнуваат тие критериуми.Сепак, тоа е она што на персоналот на iPoker не на 2+2 покер форуми, што резултира во модератори земање на одблизу кој беше зад прекар.Исходот беше забрана на корисникот—и малку непријатно публицитет за веб-сајт.Кога нов корисник започна учество во теми поврзани со iPoker, особено во поглед на користење на ботови и можните сомнителни активности на сајтот, тоа не презема долго за места да се забележи.По напуштање на неколку места во кои се покрена членовите на веѓите, постер извика "The_Mole" како iPoker вработен.За тоа, тој или таа одговори, "Прилично чудни.Тоа би било смешно да се праќаат извештаи како што, ако јас се некако имаше внатре информации.Што не можев можеби имаат, очигледно." Тоа е речиси исто како вели, "Да, јас сум виновен.Ќе се откриени мене." Ќе тајна може да биде незгодно искушение.Во текот на историјата, шпиони се сретна со широк спектар на казни, вклучувајќи и некои прилично ужасна смрт.Тоа може да биде бруто overreaction во овој случај, но тоа сигурно не се направени повеќе од неколку корисници се извлече pitchforks и факели.За среќа за неидентификувани корисникот, тој или таа избегала unscathed.Тоа не е забрането за покер сајтови за да дојде во форуми и да комуницираат со корисниците.Всушност, 2+2 поздравува текст.Сепак, тоа прикриено се смета дека е срамно и повреда на протокол.Откако модераторите на форумите склучен а зад себе-на-сцени истрагата, тие им забрани на корисникот и лево пост на форумот објаснувањето за тоа што се случило и како тие дојдоа до својот заклучок.Регистрирањето на сајтот од "@ipoker.com" домен обезбедени судбината на корисникот.Се чини дека сега-растурил корисникот може да имаат добри намери.Мислења беа дизајнирани со цел да се даде поттик да iPoker угледот и со цел да се отстранат било страв од грешка на сајтот.Сепак, резултатот беше сосема поинаква.Многу корисници ги споделуваат своите ставови, изјавувајќи дека ако работите во iPoker се случува, па без проблеми, тоа не треба да се прибегне кон назад-канал методи за да се обиде да ја подобри својата репутација.Следниот пат, можеби "PokerStarsH8r" или некои варијации подобро би било да се справи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она држави е онлајн коцкање правна во.