слот машина джакпот You Tube

Sportingbet е претстојната преземање од страна на Ladbrokes изгледа еден чекор поблиску, како договор за да се ослободи од својата работа многу мисирки пресели еден чекор поблиску.Ослободување од Игри VC (GVC) Стопанства откри дека тие се во исклучива дискусии со Sportingbet да се земе во текот на фирмата турски сајт.Тоа значи дека акциите во ЦЕЛТА-листата GVC се суспендирани, додека разговорите продолжуваат слот машина джакпот you tube. GVC не наведе дека разговорите се во прелиминарна фаза и не постои сигурност за тоа дали тие ќе бидат завршени успешно или не.Се движат надвор од Турција е паметен повик од страна на луѓе во текот на Sportingbet, па дури и подобро како што тоа го поплочува патот за Момци да ја заврши својата преземање на фирмата.На Момци останале тесни-lipped досега за било договор.Џејмс Hollins, на Еволуцијата Хартии од вредност, изјави eGR дека тие се уште се разгледа Sportingbet е акции "купи", и додава, "Ние мислиме дека продажбата на Sportingbet е турски операции ќе го отвори патот за еден Ladbrokes преземање на група." Ние контактирани Sportingbet за појаснување над или продажба на турската страна на бизнис или откупот од Ladbrokes но, тие избраа да не се направи каков било коментар во врска со договори.Ние, исто така, слушнав ништо назад од Ladbrokes во времето на член е објавено и може да се каже дека тишината зборува за фактот дека дискусиите може да и се во напредна фаза.Денес е трансакција треба да значи дека во текот на следните неколку недели, на шпекулации околу сите се занимава вклучуваат Sportingbet ќе се зголеми и дека движењето ќе се гледа на едната или на двете соодветните договори.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre слот машина џекпот освои пари.