хард рок казино атлантик сити коментарите

Бројот на туристите прави Сингапур нивните крајот дестинација во 2016 година се очекува да се зголеми и до 8% од година на година да 16.5 милиони евра благодарение делумно на град-држава е крај на децении додека трае забраната за казина.Според извештајот од мултинационалните финансиски услуги фирма Кредит Свис, поранешната Британска колонија веќе не се гледа како едноставно да се запре над точка за туристи фаќање на поврзување летови да плажи во Тајланд, Австралија и Бали со вкупно посетител броеви оваа година, исто така, најверојатно, да се надмине прогнози од Сингапур Туризам Одбор.И покрај целокупната слабите економија, Сингапур видов приходи од туризмот пораст од 25% во четири години по нејзината првиот пар на казина, Одморалишта World Sentosa и Марина Беј Песоци, отворена во 2010 година со Блумберг вести услуга откривајќи дека бројот на Кинески посетители од двојно.Додавањето на овој оптимизам, првите два месеци од 2016 година бележи 34% се зголеми година на година во туристи од Кина, како валути во близина на Малезија и Индонезија зајакнат против јуани хард рок казино атлантик сити коментарите. "2016 година може да се забележи година на пристигнување", рече Џералд Вонг од Кредит Свис хард рок казино атлантик сити ресторани. "Ние очекуваме Сингапур да продолжат да имаат корист од продолжи растот во Кинески излезни патување." Туризмот сега сметки за околу 10% на нацијата бруто домашниот производ додека Сингапур Туризам Одбор изјави дека на игри и забава пазар направен околу 24% од вкупниот посетител поминат во првите девет месеци од 2015 година хард рок казино атлантик сити награди програма. Сингапур е, исто така корист од тоа да биде популарна дестинација за бизнис-патници и има силна состаноци, иницијативи, конференции и изложби индустрија.Таа успеа да ја задржи 4,5% учество на сите Азија-Пацифик туристички пристигнувања помеѓу 2010 и 2014 година, дури и како Малезија и Австралија изгуби земјата да нации како на пример Тајланд и Јужна Кореја.Сингапур Туризам Одбор откриваат дека до 2015 беше тежок период за земјата казина со вкупно туризмот приходи намалувањето од 6.8% од година на година да $16 милијарди долари и покрај 0.9% зголемување во посетител на пристигнување да се 15.2 милиони евра.Сепак, овие бројки се уште значеше дека островска нација привлече повеќе патници од нејзината гигант соседи Индија, Индонезија и Филипини. хард рок казино атлантик сити соба слики.