хард рок казино атлантик сити соба слики

aming лабораторија за тестирање и техничка консултантска BMM Меѓународни ДОО, познат како BMM Testlabs, вели Џин Chayevsky беше промовиран за претседател и главен финансиски директор на групата, известување на главниот извршен Мартин Бура.р Chayevsky е во BMM Testlabs за три години.Тој е поранешен инвестициски банкар со Морган Стенли група кој има работено во приватниот капитал и како извршен ДИРЕКТОР на игри содржината на услуги Кадилак Џек Inc.р Chayevsky претходно беше на чело BMM Testlabs " Европската бизнис.ММ Testlabs вели дека тоа вработува околу 400 луѓе во 14 локации низ светот и служи над 460 јурисдикции. хард рок казино атлантик сити соба слики.