казино свети Alban Les Eaux

Според бројките објавени од страна на Игри Инспекција и Координација Бирото, бруто игри приходи во Макао падна 21.4% во јануари од година во година да 18.67 милијарди patacas или $2.33 милијарди долари.Броевите се во согласност со 18-26% пад индустриски експерти го претскажал.Тоа е на 20-ти последователен месец на казино приходи пад во Макао, најголемиот казино игри центар во светот.Историски гледано, Макао гејминг приходи капки во недели доведоа до Кинеската Нова Година, на месечината недела долг одмор, и оваа година настанот ќе започне во февруари 7-13.Приходите често слабее поради доведе до на CNY.Поранешните португалски колонии бил претепан од страна на владата против корупцијата мерки, кои се случува за две години и ова е забавена раст во форумџија економијата на Кина.Сепак, експертите сметаат дека најлошото може да биде завршена.Казина, управувана од Шелдон Adelson и Стив Wynn покажа прилично силен четвртиот квартал приходи.Причината за ова е да се зголеми во средината на класа играчи, кои исто така се познати и како маса на пазарот коцкари.Казина кои се користат да се потпираат на богатите ВИП играчи за повеќето од нивните игри приходи сега се фокусира на овие играчи.Тоа е предвиде дека Кинеската Нова Година празник ќе се зголеми бројот на средината класа играчи кои сметките за најмногу две третини од сите посетители се очекува.Унија Игри предвидува дека јазот помеѓу средината и високиот roller играчи ќе се зголеми како година напредува. казино свети alban les eaux.