колку чини пиштол езеро казино плати

onami Стопанства Корп објавија во четвртокот на segmental загуба за неговите игри и системи дивизија во шест месеци што завршува на 30 септември колку чини пиштол езеро казино плати. Таквата загуба беше JPY1.24 милијарди долари (US$11.8 милиони денари), во споредба со профит од JPY1.65 милијарди една година порано.onami Стопанства рече lacklustre перформанси на своите игри и системи дивизија беше поврзана со Covid-19 и поврзани со нарушување предизвикано за игри на бизнисот низ целиот свет, вклучувајќи ги и привремено казино исклучувања во голем број на области, почнувајќи од средината на Март мадона слот машина атлантик сити.
Иако бизнис постепено се продолжи од крајот на Мај, ќе биде потребно време, за пазарот, за да целосно да се опорави" од сегашниот "тешка бизнис клима" поради "бизнис ограничувања и континуирана патна ограничувања," истакна фирма.espite предизвикувачки средина, Konami Стопанства рече дека бил во можност да ги запознае своите Synkros казино систем за управување да се "големи казино оператори" во Северна Америка и во Австралија во текот на април до септември период.Покрај тоа, компанијата рече дека тоа беше лансиран две нови игри машина кабинети, наречен соодветно Димензија 27 и Димензија 49J – подоцна и 'J' крива екранот.onami Стопанства рече дека очекува Covid-19 пандемија ќе продолжи да влијае негативно на неговата ефикасност, имено, додека јавното здравство криза дојде под контрола и ограничувања на меѓународните патни и работење на казиното објекти беа целосно укината, со цел за бизнис услови и бројот на посетители на казина, за да се покаже знаци на опоравување.roup добивка за шест месеци што завршува на 30 септември падна за 9.3 проценти само над JPY13.79 милијарди долари, од JPY15.20 милијарди една година порано.Група консолидираните приходи за период опадна од 4,1 проценти само над JPY116.07 милијарди долари.onami Стопанства рече дека привремено затворање на забавен објекти низ целиот свет, и на спортски клубови во Јапонија, беше повреден од неговите резултати.Но фирмата е изведба беше потпомогнат од скок во приходите за периодот од неговата дигитална забава поделба: оваа е ангажирани во производството и продажба на мобилни игри и компјутерски и видео игри. медисон индијана за да belterra казино.