рулет се повлече чкрапалото Reloaded

eijing Telenet Информатичка Технологија Ltd, подружница на Хонг Конг-листата лотарија снабдувач MelcoLot Ltd, се согласи да го купи лотарија терминали и слични производи од Ву Шен Компјутерската Технологија (Шангај) Co Ltd.Фирмата ќе се обрне на агрегат HKD580 милиони долари (US$74.8 милиони евра) за четири години завршува на 31 декември 2017, MelcoLot се вели во поднесување на оваа недела рулет се повлече чкрапалото reloaded. На директори се на став дека купопродажен договор ќе има корист од група со обезбедување на квалитет, набавка на производи од реномирани производители како Ву Шен," фирмата се вели во изјавата.у Шен е пред се ангажирани во производство на лотарија терминали за копното на Кина спорт лотарија и благосостојбата лотарија преку склучување на договори со локален овластен трговците на мало.Компанијата е снабдување на лотарија терминали и хардвер во Пекинг Telenet Информации од 2007 година круна казино собна услуга мени.
elco Меѓународен Развој Ltd, на чело со Лоренс Хо Yau на белите Дробови, контроли MelcoLot.Грчката лотарија снабдувач Intralot за стабилизација и асоцијација се, исто така, голем акционер во MelcoLot.elcoLot е загуба за првите шест месеци на 2014 година скокна за да HKD20.8 милиони евра, од HKD6.7 милиони за една година порано.Тоа го рече и зголемување на тежината се вклучени 28 отсто пад на приходите за периодот, особено за продажба на лотарија терминали и хардвер. круна казино рулет обложување граници.