бостон билјард клуб & Casino настани

На повториме на три владетели, сите од нив се губат контрола во нивните предмети.Цезар (CZR) ја губи својата сила на долгот, Кралот Дигитална Забава (КРАЛ) се покажува своите картички и сликата не е толку убава како што на пазарот се очекува, и нашата монетарна Czars на Федерални Резерви се губат контрола на доларот снабдување.Почнуваме со Цезар.Цезар bailing од бродот со шут очила јас последен опфатени Цезар во Март.Таму ние се погледне во варијабилна стапка на долгот како процент од вкупниот долг, заклучувајќи дека ако Цезар може да се справи со својата варијабилна стапка на долгот брзо, а потоа уште има надеж за компанијата.Заклучокот од 5 месеци: она што се случува со Цезар " летачкиот го оценувате долг?Тоа е уште расте, како што е неговата вкупниот долг.Тука се и двете релевантни ставови, прво од својата 10-Q за период што завршува на 30 септември, 2013 (страница 56); втората од својата 10-П завршува на 30 јуни, 2014 година (страница 58).Прво: Второ: Ако ние ги изолира стапки на раст, сметаме дека варијабилна стапка на долгот е зголемен од 2.6% во текот на 3 последователни квартали, годишна стапка од околу 3,5%.Нејзиниот вкупен долг се зголеми за 12% повеќе од 3 квартали, годишна стапка од 16%.Само сребрена обвивка тука е дека варијабилна стапка на долгот се зголемува многу побавно од вкупниот долг.Но, тоа е многу тенка сребрена обвивка.Од камата расходи за камата продолжува да расте и достигна речиси $600M квартално.Тоа ќе се скрши дека прагот за следниот квартал.Јас не гледаат начин да излезат од овој без сериозен, во близина на вкупно преструктуирање или стандардно.Реструктуирањето дека Цезар не обврзуваат јули минатата година во врти надвор Цезар Интерактивна Забава во Цезар Стекнување на Компанијата (CACQ) не се ни направи дент во својот должнички товар.Некој би помислил дека точка на се врти нешто надвор, особено нешто профитабилни, е да го олеснат товарот.Некој би помислил.Така, додека Цезар " летачкиот долг го оценувате не е лошо, тоа не е намалила, а неговата вкупниот долг на ниво расте премногу брзо.Цезар е во тоне бродот bailing од бесно...со шут очила.Цар си Уште Нема Облека, Освен Можеби Некои долна облека Мојот последен збор на Кралот Дигитална Забава, исто така, беше во Март.Јас советуваше CalvinAyre.com читателите да одат кратки на $18.19 бостон билјард клуб & casino настани. Додека компанијата не подобро отколку што се очекуваше заработка $165M последниот квартал, тоа беше уште полошо од она што остатокот на пазарот се очекува и КИНГ падна од 26% на објавувањето надолу до $13.40. Еден или може да се покрие краток сега или чекајте додека еден месец пред следниот добивка или па за некои дополнителни недостатоци.Со очекувањата сега се намали, "P/E" долу 7 и екстремни мечешки расположение wafting насекаде околу овој монарх, КРАЛОТ е должен да скокаат на пристоен приход од следниот квартал, па се покрие пред потоа со тампон зона за одржување на профит.Монетарната Czars се губи контрола на Понудата на Пари На Пари Акции Мерки H анте vs ролетни во покер. 6 извештај за август 14 покажа нешто доста интересно.М2 снабдување, како што се мери од страна на една недела просек се зголеми за речиси $100B од минатата недела.Тоа е прилично голема сума на пари за да се инјектира во економијата во само една недела време.За прв пат, износот на циркулација на монетарната медиум (записи, депозити, пазар на пари и средства) на врвот $11,400,000,000,000 кањонот антилопа аризона слот кањоните. Тоа е $11.4 трилиони долари, за разлика од $11.3 трилиони минатата недела.Повеќе интересни се уште е местото каде што на пари дојде од.Ако се погледне табелата 5 на 14 август ослободување во последниот ред, ќе видите дека депозити по видување, всушност, се собираа од $30B од $1,216.4 Б до $1,176.9 Б.

и Покрај тоа, вкупниот понудата на пари се зголеми од $100B.Тоа значи нешто друго мораше да расте до $130B.Тоа беше штедни депозити.Види табела 6. Намалувањето на побарувачката на депозити со одгледување на штедни депозити е знак на капитал раст.Ако овој тренд го задржува случува, на НАС, на пазарот ќе се задржи наслов повисока.Започнете со мали позиција, 5-10% холдинг компании со силна Лас Вегас присуство но со ограничен Macau изложеност.Парите почнува да тече повторно во НАС, па дури и со банката на федерални резерви коси речиси завршена.Вол Стрит е за да се добие подмачкан повторно, забрана голем пресврт во пари раст.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre анте trong покер ла gi.