кањонот антилопа аризона слот кањоните

Ѕвезди Група влезе во договор со Akwesasne Mohawk Казино Одморалиште за игри на среќа и обложување спортски операции во Њујорк.Договорот ќе даде Ѕвезди Група опција да работат и сосема реално пари онлајн обложување спортски, покер и казино во Њујорк на прв кожата основа.Тоа, исто така, пропишува операторот ќе обезбеди поддршка и услуги за започнување и функционирање на мало sportsbook на Akwesasne Mohawk Casino Resort во северниот дел на Њујорк кањонот антилопа аризона слот кањоните. Mohawk ќе добие удел од приходите од работењето на одредени онлајн производи понудени од страна на Ѕвезди, додека Ѕвезди ќе добијат приходи дел од мало sportsbook предвидено од страна Mohawk.Робин Chhabra, извршен ДИРЕКТОР на Фокс Залог, новиот НАС обложување спортски бренд на Ѕвезди Група, рече: "Ние сме возбудени да го објави овој договор со Mohawk."Тод Papineau, Генерален Директор на Akwesasne Mohawk Casino Resort, се вели: "Со својата онлајн обложување и игри решенија и Fox Залог и PokerStars брендови, ние веруваме дека Ѕвездите Група е идеален партнер за нас и тоа е во позиција да стане лидер во САД онлајн обложување и индустријата за игри." анте trong покер ла gi.