777 Mega7s казино без депозит бонус кодови

Цитирајќи звук и фискалната политика, Фич Рејтингот одржува Macau е 'AA' долгорочната Странска Валута Прашање Default Оценка случува во 2019 777 mega7s казино без депозит бонус кодови. Иако побарувачката во индустријата сектор, на која Посебен Административен Регион (SAR) е потпираат на, се очекува да темперамент, со неизвесноста околу Кинеската економија, оцени агенцијата, беше побарано од страна на планираните буџетски суфицит на 9,5% од БДП за 2018, сведе само 0.5% од годината пред тоа.За 2019, буџетски суфицит од 9.4% беше прогноза, на претпоставката за "повеќе оптимистичка перспектива" за игри приходи да расте со "околу 5%" следната година.Според Фич, го Macau владата целна 2019 централниот буџет вишокот на MOP18 милијарди долари (2.23 милијарди долари), или 4% од БДП, е "мошне конзервативна," и овој предложи продолжение стабилна фискална ситуација.Фич проценува на SAR е фискалните резерви да се еквивалентни на 136% од БДП или околу шест пати планираните трошоци за 2019.
Реалниот раст на БРУТО домашниот производ од 4.6% во 2018 и 3% во 2019 беше прогноза, "управувано од страна на нашите очекувања за контролата на игри активност, во комбинација со покори outlook за домашна побарувачка," Фич изјави.Игри Инспекција и Координација Биро (DICJ) податоците покажуваат бруто игри приходи (GGR) за 2018 како на крајот на ноември во износ до MOP276.38 милијарди долари (34.25 милијарди долари), или 13.7% повисока година на година, што Фич рече дека е над очекувањата.Идната побарувачка, се очекува да се зголеми од страна на неколку фактори, вклучувајќи ги и насочување на апликации за патување од Кина, и проекти како што се на Хонг Конг-Zhuhai-Macau Мост, која се отвори во октомври минатата година 777 мобилни казино без депозит. "Маса-пазар игри се зголеми брзо во оваа година, во линија со властите" желба да се ребаланс далеку од повеќе променливи VIP сегмент, но зависност од ВИП играчи се уште останува високо на околу 55% од територијата-широк игри на приходите," Фич изјави.Рејтингот фирма гледа потенцијал на ризик со лиценци за Макао е шест казино concessionaires истекот помеѓу 2020 година да 2022, но се верува дека надлежните органи ќе се избегнат дејствата што ја наруши нормални бизнис операции.Во моментов, операторите мора нека не се на нивните инвестиции во Cotai лента, која Фич вели дека е показател дека претстојното истекот на лиценци нема да се меша со друштвата планови.Макао беше надградена на 'AA' оценка од 'АА-' во февруари минатата година, кога Фич прогноза GGR раст од 13% во 2018 казино 7 скокови парагвај покер. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино 7 portadown отворање часа.