шансите за победа џекпот во слот машина

Изгледа како неговата пријавени проблеми со својата Red Hot Приходи филијалата на управување програма има направено Playtech нема штета.Игри на софтверски гигант, која е втората најголема компанија за Лондон е Алтернативни Инвестициски Пазар, е пријавено првиот квартал бруто приход до 29% и просечен дневен член на кралското семејство приходи во април, во пресрет на претходниот квартал.Во последните неколку месеци Playtech имал повеќе партнери отколку Џена Џејмсон, скокање во кревет со Научни Игри, GTS, СЕГА, Boylesports и Доблест Фузија.Така добрата вест е, деца, тоа се препорачува да бидат промискуитетни.Сенаторот Хари Рид има scotched гласините дека тој ќе се воведе онлајн коцкање бил во Конгресот во следните три месеци шансите за победа џекпот во слот машина.

"Гласините за наредниот сметка се во голема мера претерани," fudged Рид портпарол, Џон Лета.На лицето на тоа ова е тежок удар за про-коцкање лоби, но, се разбира, ниту има Рид канцеларијата негира дека тоа ќе се воведе законот.Тоа е класичен случај на политичар хеџинг своите облози.Ова парче укажува на тоа дека законот е да бидат сериозно земени во предвид и се разбира овие политичари daren не се движат премногу брзо за страв од добивање splinters во нивните арсен од седење на оградата за толку долго. тоа е лимерик во покер.