светот покер турнеја сателитски настани

Холандски суд слуша докази, наводно, имплицирајќи браќа Мишел и Maurice Грегоар и Stijn Flapper во некои сомнителни практики имињата на наводно Шериф Игри Меур Група директори Мишел и Maurice Грегоар и Stijn Flapper ќе имаат запознаени прстен за InfoPowa читателите по полициското постапување и исклучување на компанијата во 2013 година, и продолжението во холандската даночна суд во август 2015 прави подеднакво интересни за читање.На редактирана наодите на Zeeland Запад Brabant суд даночната евазија рочишта се појавија во јавниот домен и да се открие докази дека Евра 13.5 милиони долари во даноци беше должи врз основа на приходите на Еврото 46.7 милиони пресметани од Меур Група претпријатија во периодот од 2008 до 2013.Но, можеби повеќе интригантни е доказ даден од страна на Шериф Игри програмер чие име е редактирана; тој (или таа?) наводно дека онлајн джакпот понудени од страна на компанијата беа намерно дизајнирана да не погоди.Оваа недостатокот на интегритет, наводно, за кој под одредени околности, давајќи punters вистинска шанса да се удриме среќа, и оваа несакана појава очигледно го направи еден [редактирана] главен исклучително лути.Програмерот понатаму тврди дека во случај на punter не е платена во целост онака.Скокање на приказната оваа недела, холандски медиуми surmised дека лути директорот веројатно беше Stijn Flapper, со една публикација тврдејќи инсајдерски информации дека джакпот се манипулира, лажни победници беа тврди, награди отиде на семејството и пријателите, и дека вработените се што е наведено дека во случај дека вистински punter постигна тие беа за да се спречи било повлекување на добивки.Шерифот конфискувани средства, вклучувајќи својот софтвер – потоа беа продадени од страна на холандските власти да Novomatic, која, наводно, исто така, вработени на некои од веќе непостоечката компанија на персоналот – меѓу нив Flapper сопруга Елен.Обид од страна на Flapper брат за пренос Меур Група на средства до тогаш новосоздадената Сино Дијамант Игри група беше оневозможен минатата година од страна на холандски Трговија Трибунал интервенција.Мишел и Maurice Грегоар и Stijn Flapper допрва треба да се соочи со судење на нелегални онлајн коцкање и други давачки.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година светот покер турнеја сателитски настани. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] светот покер турнеја вистински пари.