орли гнездо вклучена казино аризона

Живеат Дилер игра услуги Еволуција Игри на среќа (на ПРИМЕР) видов нивните приходи се зголеми за повеќе од половина во три месеци крај декември 2016 година, според новите броеви објавени од страна на компанијата во четвртокот.Како бројките покажуваат, на компанијата приходи забележа раст од 54% €34.3 милиони евра во наведениот период, додека нивниот профит видов 30% зголемување на €9 милиони и нивната заработувачка отиде од 39% до €13 милиони евра.Година на година броеви се исто така позитивни и покажуваат дека, на ПРИМЕР, е оперативни приходи се зголеми од 51% до €115.5 милиони евра во 2016 година, додека нивните EBITDA (заработка пред камати, даноци, амортизација) скокна од 44% до €44.6 милиони евра.Компанијата, исто така, видов една година-за-годишна добивка се зголеми на 58.5%, изнесуваат вкупно €31.7 милиони евра.Според, на ПРИМЕР, е извршен ДИРЕКТОР, Мартин Carlesund, дел од позитивните перформанси беше должи на нивните мобилни пенетрација, која се зголеми силно во Q4 на 2016 година, од минатата година е 28% до 46% во 2016 година, со над 50% од игра во нивните најголеми клиенти се благодарение на мобилни уреди.Друг раст на возачот за компанијата е проширување на нивниот клиент база, но исто така и дополнувањата на услуги направени од страна на своите постојни клиенти.Во 2016 година сам компанијата има направено неколку потези на нови пазари, вклучувајќи поставување Живеат студио во Гранд Казино Букурешт, во соработка со BetSoft, но исто така еден на Наполеон Игри канцеларии во Белгија на почетокот на годината.И за оваа година, компанијата се наведува дека тие ќе продолжат да се фокусираат своите напори на производство на иновативни производи за регулирани пазари, вклучувајќи земјиште-базирани решенија, но исто така да се подготви компанијата за транзиција на Nasdaq Стокхолм во Q2 на 2017. орли гнездо вклучена казино аризона.